pink!

hej hopp alla glada, och sura också (: juste nu sitter jag ner i pyjamas i fåtäljen i vardagsrummet och chattar lite på msn. ska snart hoppa i säng, för idag har det varit en stor dag för mig. slutade på lyra idag. fick allt arbete jag gjort det här året. ska kolla igenom allt sen. men det blev en bunt. fick massa beröm och fina ord, diplom osv. det kändes bra. och nu känner jag mig stark. det här ordnar jag!

kom hem från pink konserten nyss. den var riktigt riktigt bra :D träffade upp helena vid globen, pratade massa, gick och köpte dricka och lite godis, sen hade vi djupa samtal och det var bra. viktigt att dyka på djupet. jag rotar mycket i mig själv, men vissa saker vill man prata med andra om också. tack gumman för att du finns <3 och hoppas du vet att jag alltid finns för dig med. alltid! fotade massa, men det blir ju aldrig lika bra på kort tyvärr. men uj vad bra det var! bättre än förra pink konserten jag var på med alexander och minna! satt och smådansade i stolarna :P vi fick bra platser också (: såg bra.

sen kom alex och hämtade oss och vi körde hem helena (: kramades hej då och så. och sen åkte vi hem. och tvättade av sminket, tog ur linserna och hoppade i pyjamasen. riktigt skönt! ska snart krypa ner i mysiga sängen och släcka lampan, ligga och fundera och reflektera över dagen. och sen somnar jag nog gott. imorgon blir det sovmorgon, kanske till elva, sen ska jag till huddinge, besöka komvux och handla födelsedagpresent till mami som fyller 42år den 12 nov (:

nej, ni får sova så jättegott allihopa! vi hörs mer imorgon! puss&kram <3



pink!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback