ruggigt väder

hej allihopa! (: hoppas ni haft en bra dag på den här torsdagen. det är riktigt mulet ute. dimmigt och det regnar/snöar om vart annat. idag är det en sån där dag som man bara vill sitta inne och kura i soffan under en filt. jag vaknade för en timme sen, utvilad trots få timmars sömn. verkligen dax att börja vända tillbaka dygnet i morgon ska jag vara på lyra för coachning kl 11 (: ska sova i huddinge, så det blir nära dit iallafall.

gårdagen var jättemysig! när alle kom upp gjorde han fika till oss, te och tände ljus. satt och bara tog det lugnt och pratade i någon timme, sen somnade båda två i soffan. trötta. han masserade mig och kliade mig i håret och då går det lixom inte att hålla sig vaken (: sen blev det middag och sånt innan han åkte till jobbet och jag hoppade in i duschen strax efter. åkte till stan och mötte upp jesper som jag inte träffat på flera år. var lika avslappnat som alltid och vi hade det jättekul (: skulle åkt till gamla stan, men satt och pratade så mycket på tunnelbanan att vi åkte för långt och sen blev det medborgarplatsen på söder istället (: gick till ett uteställe som hade ett liveband som spelade, men det var påtok för hög ljudnivå där inne för att vi skulle kunna prata. satt bara och skrek åt varandra :P så vi gick till en lite lugnare mysig bar och tog några öl.  satt och pratade om livet, filosofi, pyskologi, utbildningar osv. förhållanden och ja. allt mellan himmel och jord. vi ska ses snart igen och spela biljard som på gamla dar :p åkte alltid och spelade biljard efter skolan (: så det var trevligt! sen kom snälla jimmy och hämtade mig. alex är så himla orolig för mig hela tiden, propsade på taxi hem, men jag vägrar slösa 350 kr för att komma hem. jag har ju busskort :p så jimmy erbjöd sig att köra hem mig. och det gjorde han. vi kollade på film. skitobehaglig. hade svårt att somna sen när han gått. hur som helst. kvällen var mycket bra (:

ska snart göra frukost och väcka darlingen som sover. han tittade upp på mig sömndrucket och fårgade om jag kunde göra frukost till honom också. sötnos (: så frukost it is. och sen ska jag fixa iordning mig, för ikväll blir det myskväll med en tjejkompis. middag, film och sova över :D tjejkväll. myspys. alexander ska hem till en killkompis och spela tvspel och kolla på film. så ja, han ska på grabbkväll (;

mår ni bra? hopppas! ha en toppenbra torsdag nu! (: puss&kram






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback