braa dag idag!

hej vänner! la precis på luren med darlingen, myspys. han hade skrivit ett sånt fint brev till mig som låg innanför dörren när jag kom hem <3 glad jag blir. han är den bästa!! ideal mannen! helt klart! känns enormt tomt utan honom här hemma. blev så bortskämd med att ha honom hemma. saknar dig!!

jag hann bara vara hemma i 2 min innan jimmy kom hit. han var snabb han :p vi har kollat på filmen the wresler. den var bra, men hemsk. han åkte nyss och jag ska verkligen försöka komma i säng snart. läsa, har hur många tidningar som helst. nu blir det nästan ångestladdat när man hör en tidning dimpa ner i brevinkastet :p har säkert 20 st som jag inte läst. så, ikväll tänker jag läsa innan jag somnar (:

hann myspysa lite med älsklingen innan jag fick skjuts in till stan för att möta helena. glömde både busskort och visakortet hemma. smart! fick låna pengar av helena och som tur var så var det ingen i spärren påväg hem, så jag åkte gratis (: vi hade det jättetrevligt! kikade i affärer och jag köpte en julklapp på granit som jag ska pyssla med, ska bli jättekul! nu är jag nästan klar med älsklingens julklappar (: bion var bra! jag gillade den! bröllopsfotografen. gillade hans klädstil.. minst sagt udda och ja, mycket bra! sen sa vi hej då. åkte hem med tåget, hade joshua radin i lurarna och ja resten vet ni ju.

ska ta och tvätta av sminket och läsa favoritbloggarna och sen hoppa i säng och ringa baby <3 vi hörs imorgon! sov så gott (: puss&kram!



såg på granit idag och den är uppskriven på önskelistan. 169 kr (:





Kommentarer
Postat av: Jessika

åh! Snygg t-shirt!

2009-10-30 @ 10:45:49
URL: http://ettcitat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback