det svarta köksgolvet.

god morgon tisdag och alla underbara bloggläsare! har ni sovit gott? jag har sovit som en sten hela natten. vaknade vid elva av att alle låg och tittade på mig och log. underbara älskade! <3 vi har precis ätit frukost och nu är jag bänkad här! tänkte visa bilderna på köksgolvet som jag ville lägga upp igår, men jag kunde inte logga in på blogg.se på hela kvällen, därav min frånvaro! 

gårdagen blev bra! vi åkte och veckohandlade på coop, åkte hem, rensade ut gammalt i kylen och frysen och sen plockade jag in allt medans älsklingen gjorde varma mackor! (: riktigt gott. dom åt vi framför en film i soffan och sen somnade han i soffan och jag satt och pratade med vänner på msn sen blev det hopp isäng för ögonen hängde!

jag har dubbelbokat en hel del på onsdag.. imorgon alltså. försöker få till allt. haha. fika, och kolla i butiker med amie på dagen, kl 18 har jag och jimmy boxning och sen har jag även planerat in middag och film hemma hos calle.. plus kom jag på nu att connie ska komma hit på kvällen och kolla film och ha myskväll. HAHA. usch jag måste verkligen verkligen köpa mig en kalender!! har iallafall messat calle och frågat om vi kan skjuta middagen osv till torsdag och sen får vi se hur jag löser allt annat. hinner ju med amie på dagen iallafall, innan boxningen med jimmy och kanske klämma in att connie kommer när jag bara duschat. det löser sig! hoppas jag! (: på torsdag ska jag och helena gå på bio och äta middag ihop iallafall, myspys! vi ska se bröllopsfotografen. på fredag hoppas jag att mamma vill komma hit och kolla på idol med mig, på lördag är jag bjuden på både tjejmiddag med övernattning och halloweenfest. ska försöka klämma in båda. haha (: på söndag ska jag minsann vila! jag har för mycket inbokat. men ja, nästa vecka/helg får bli lite lugnare. helt enkelt. idag ska jag på spinningpass tänkte jag. ska kolla om det finns platser kvar. och ikväll blir det ju husfruarna och mys med alexander! (: 

så där har ni min vecka och helg.. får se hur jag får ihop allt. puh. puss&kram fina ni (: ha en jättebra dag! ska slänga upp lite mer foton snart!
 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback