fårskinnstofflor

god morgon, eller vad man nu säger. (: gick upp vid elva. älsklingen vaknade vid åtta och var pigg. galenskap tänkte jag och somnade om. vaknade av att han satt på sängkanten och sa att han gjort frukost (: mysigt! hade dukat fram massa gott och tänt ljus! mysig start på dagen!

just nu sitter jag invirad i en fleecefilt och väntar på , han är i köket och gör varsinn tallrik med fil och skivad banan till oss. sen ska vi fortsätta titta på filmen "chocolate" riktigt mysig film. vi "laddar ner" filmer från voddler. samma sak som spotify, och dom som har bredbandsbolaget får pröva nu (: himla bra eller hur. finns mängder med bra filmer, bara välja och klicka "play" och sen titta (: perfekt för en filmälskare som mig!

snart ska vi paus filmen och klä på oss och ta bilen in till gamla stan och byta ett par fårskinnstofflor som jag fick av familjen  i födelsedagspresent! dom var lite för trånga, det blir ett par mörkgråa! från shepherd. men först ska vi äta lite fil och banan (: vi hörs senare underbara ni. ha en jättemysig lördag!

puss&kram (:
Trackback