Friday im in love

god kväll godingar! ni bara ökar och ökar här inne och jag förstår inte varför, dålig uppdatering :p men ja, mycket och jag prioriterar inte att sitta här alltid, felåt :$ ikväll har jag haft massa mys här hemma. älskar hösten. vet inte hur många ggr jag sagt det, men gud va det är mysigt att bara sitta i soffan, tända massa ljus, värma händerna på en kopp te och mysa! underbart om ni frågar mig!

idag har jag mått så mycket bättre. riktigt skönt. drack en mirakeldrink som hjärtat läste om i topphälsa och gjorde till mig. sötnosen <3 kokade vattten, riv ingefära och blanda i. sen häller man i gurkmeja (det har mycket mer antioxidanter än vitaminer) det bränner i munnen av ingefäran, men jag hoppade nästan rung här hemma. sjöng och ja. aktiv! bra drink för förkylning!! tips (;

dagen har gått åt att slappa, läsa topphälsa, titta på tv, kramas och lagat jättegod middag. den var verkligen god. rekomenderar det verkligen! här hittar ni receptet. det var mums! drack saft ur rosa vinglasen från ikea, skålade och myste med tända ljus. fredagsmys! (:

tog en skön dusch, gjorde inpackning och ansiktsmask osv. hoppade i myskläder och gjorde en kopp te, tände ljus och satt mig och tittade på idol. tyckte ni att rätt åkte ut? jag tycker hon var bättre tror jag. men eftersom jag aldrig ringer och röstar, så kan jag ju inte heller yttra mig så mycket (;

just nu sitter jag och pratar med my och helena på msn, jimmy gick och la sig nyss. vi var bästisar när jag bodde i strömstad. han köpte bästisringar till oss i födelsedagspresent till mig. gulle (: kul att ha kontakt fem år efter jag bodde där. han flyttade också upp hit sen, så vi ska ses igen snart! skoj! fikade med honom för två år sen. tiden går så himla fort. svisch!

imorgon kommer connie hit på myskväll, vi ska titta på film, äta godis och dricka vin! ska bli jättemysigt <3 ska möta upp henne vid bussen och sen går vi och köper snask! hon sover nog över här (:

nej nu ska jag prata lite mer med tjejorna innan jag släcker ner här borstar tänderna och hoppar i säng och ringer darlingen <3 sov så sött allihopa! vi hörs mer imorgon! puss&kram!








Kommentarer
Postat av: Marielle

Skriv gärna ner receptet på drinken så ska jag göra den. Jag är såå förkyld nu.

2009-10-17 @ 09:43:01
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback