höst



är inte hösten helt magisk? det kommer en känsla i kroppen som gör så att allt blir bra, mysigt och underbart. positiva tankar och känslor knuffas inom en. att gå på en höstpromenad och gå igenom drivor med gula, orange och röda löv. min vän my säger alltid att man mår bra av färger. och jag håller verkligen med. färger gör en glad. jag tror det är därför jag ofta har färgglada kläder på mig. det lyser upp en! hösten varar inte länge tyvärr, löven tappar sin vackra färg och blir bruna. så ut och njuuut! (:

jag har haft en underbar lördag! och än är den inte slut. vi tog en sväng in till gamla stan och köpte ett par andra fårskinnstofflor. blev mörkbruna. jättefina! och gissa om dom är mysiga?! gosar runt med dom här hemma just nu! jag ringde calle och fick vägbeskrivning till cafét chockladkoppen i gamla stan på stor torget. riktigt mysigt och det tyckte alla andra i stan också. så vi fick vänta några minuter på ett bord. men det var det värt. så himla god varm chocklad! med kakao och lättvispad grädde. mums! det var så murrigt där inne, med massa tända ljus. ganska litet och ja, jättemysigt! satt där länge och pratade och myste innan vi gick tillbaka till bilen. var inne och handlade en present till my också <3 en riktig my sak. ska skicka den till henne i veckan (:

vi har ätit pizza och kebabrulle ikväll till middag. och nu sitter vi i soffan med varsinn kopp te, tända ljus och ska se på film! blivit mycket film de senaste dagarna. men det finns inget bättre än att sitta uppkrypen i soffan brevid alexander och slappna av. försvinna in i en film och mysa!

jag ska lägga upp bilder från idag senare också! men nu blir det film! vi hörs senare kära ni (: puss&kram!







Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

åh

kan inte vi fika där om jag kommer till sthlm något i vinter? gamla stan är så himla mysig med alla gränder <3

2009-10-24 @ 22:36:32
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Emily

Åh chokladkoppen är underbart =D testa deras kladdkaka om de har den kvar, godaste! ^^

2009-10-24 @ 22:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback