mys & tacos

hej vänner. (:

hoppas att ni har haft en jättebra dag idag! det har vi (: när jag åkte från lyra så mötte jag upp my, eller hon hoppade på tåget en station efter mig, sen åkte vi in till stan och gick och tittade lite i affärer. köpte fyra st genomskinliga kivi ljuslyktor från iittala. kostar 89kr st, men fick en på köpet när man köpte tre, så det gjorde jag (: dom är jättebra och hållbara, vet inte hur många ggr katterna har haft ner dom i golvet. och hellre lägga lite pengar för att få bra kvalité. det försöker vi verkligen göra med allt här hemma. lägga lite mer och ja, bättre helt enkelt!

vi mötte upp helena vid åhlens och sen gick vi och fikade, först tänkte vi gå till vetekatten, men det var så mycket folk, så det blev vårt vanliga fik istället (: älsklingen min följde med också och det var jättemysigt att få fika med honom, my och helena. åt en fullkornsmacka med ost, skinka, paprika, gurka och tomat. och sen morotskaka och en chailatte, mycket gott (:

efter det gick vi och kikade lite i affärer, hittade en klänning som jag köpte och även en oljelampa från indiska. sen sa vi hej då till helena och åkte med bilen hemmåt, stannade på ica och handlade ingredienser till tacos som vi strax ska göra iordning. ska tända mysbelysningen här hemma och massa levande ljus i nya ljuslyktorna! sen ikväll blir det film och mys i soffan med chips och dipp! gott! mysigt att få umgås med dom bästa i mitt liv. så glad att my kom hit! <3 och glad att alle är ledig nu. ser verkligen fram emot många mysiga dagar med honom!

ska ta och hjälpa till nu och umgås lite (: ville bara sticka in och höra hur ni har det. och ja, berätta om min dag! vi hörs mer ikväll kanske, annars imorgon. lite tråkig uppdatering nu, men jag vill umgås med my nu när hon är här och det förstår ni vet jag!

ha en jättemysig kväll, tänd ljus och gosa ordentligt det ska vi! puss&kram <3



en trött fanny med märke från hippiebandet ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback