mys!

vi har myskväll delux här hemma ikväll (: sista kvällen älsklingen är ledig nu. varit hemma i över två veckor så det kommer kännas väldigt tomt utan honom. ): men jag är så glad att vi fått så mycket tid tillsmmans, även fast det varit mycket vila pga. av sjukdom. vi har precis ätit middag. älskar soppa, vi köper aldrig färdiggjord utan gör från grunden. mycket lätt och mycket mycket godare och såklart nyttigare! broccolisoppa här hittar ni recpetet. med en klick parmesankesella i är det en riktigt god soppa (:

vi ska snart baka också. blir kladdkakemuffins! hittade receptet hos engla och blev så sugen. tur att boxningen sätter igång imorgon säger jag bara. haha (: blivt en del godsaker de senaste veckan (; sen på fredag ska jag köra ett pass på friskis hoppas på att det finns ett yogapass att boka in sig på. måste in och kika (: älskar att träningsandan kommer tillbaka på hösten! nu ska jag minsann komma igång ordentligt! (: yeey!

just  nu sitter jag i fåtöljen i vardagsrummet. vi är så glada för den! köpte den på blocket för 150 kr och jag har aldrig suttit i en skönare. folk som kommer hit vill ta med den hem :p den var ganska sliten i skinnet, men det var hjärtat duktig och fixade med lite lädervård och nu är den jättefin! man blir glad när man fyndar och det är någonting som man verkligen tycker om! (:

igår beställde jag hem massa kläder från h&m, över två tusen kr. får se vad jag behåller! två klänningar som är jättefina, en svart och en puder rosa. kunde inte välja :p och snart är det dax att åka och kika julklappar också! mysigt det ska bli. älskar verkligen den här årstiden. jag har aldrig varit höstdeppig eller så. bara en mysig känsla i hela kroppen. love love love!

nu ska vi baka (: och sen blir det fika med te, kladdkakemuffins och desperata husfruarna som jag längtat efter hela veckan :D vi har även en film som vi ev. ska se. just my luck heter den. redan sett den. men den är så bra och alle har inte sett den (: imorgon blir det upp och hoppa vid halv åtta. ska till lyra och skriva mitt cv. juste måste skriva ner alla jobb jag haft.. och ja, det är en heeel del. så jobberfarenhet det har jag :D sen i april ska jag börja söka jobb (: skoj!

vi hörs mer ikväll, eller imorgon vid frukost! puss&kram och ha en jättemysig kväll <3



köket ikväll. mysigt när det är så mörkt ute!!



middag (: broccolisoppa och vitlöksbröd. jumjum!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback