nästan mörkt.

god morgon! 

jag vaknade vid sju och var jättpigg och hamnade här och har läst bloggar. det var nästan svart ute när jag vaknade. mysigt! har bokat biljetter till melissa horn den 9 december som jag och helena ska gå och se på göta lejon. gud va mysigt det ska bli. vi ska även gå på pink i november. så det blir massa konserter för oss nu i vinter! påtal om vinter och jul jag vill verkligen inte missa lejlas jul den här julen, missade var och varannat program förra året, så nu ska jag verkligen vara förberedd och bänkad i soffan när det väl sätter igång (:

jag känner mig snäppet bättre idag, men min älskling kom hem redan fyra i natt med feber, stackars liten ): han slutar egentligen sex ju. man ska lyssna på sin kropp och detblir nog en avbokning med connie ikväll. dumt att smitta henne och skönt för alexander att bara få slappna av och slippa höra oss sitta och fnissa i soffan hela kvällen :p så ikväll blir det lugn och ro här hemma i våran mysiga bostadsrätt! kanske ska ta en promenad ner till ica och handla lite mörk chocklad, det är jag verkligen sugen på! mörk chocklad och mandariner. (: sen blir det säkert film ockå skulle jag tro. och ta hand om sjuklingen då såklart. tror jag ska göra en sån där ingefära/gurkmeja drink till honom, den var verkligen bra!

ögonen hänger lite, och jag sitter och fryser här. tror jag ska krypa ner en stund till brevid alexander och försöka sova någon timme till. ska hälla i mig lite youghurt innan bara, magen kurrar! vi hörs senare! hoppas ni sovit gott och vaknar upp pigga och glada denna lördag!

kram och godmorgon!





Kommentarer
Postat av: Johannas ordsamling

åh. skulle vara fantastiskt att se melissa horn. jag hoppas kunna dra åt mig lite pengar till hennes konsert, och till lars winnerbäcks konsert. får se hur det går.



kan jag inte få besök av dig när ni tillfrisknat ordentligt där hemma? du är saknad. och jag behöver spika så mycket bra saker som möjligt just för stunden. jag och j ska inte fortsätta "dejta" eller vad man nu ska säga - han sa det igår, och just nu känns det pest. så, jag har massa tid jag behöver fylla upp med fina människor.



<3

2009-10-17 @ 10:23:37
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Petra

Shit vad sorgligt men fint... Lyssnar på Melissa Horn nu. Går in djupt i kroppen och sätter sig fast. Når in i det innersta i hjärtat. Tar sig igenom alla skal för att hitta det sköraste innerst där inne... Berör verkligen.

2009-10-18 @ 15:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback