natti natt.

god kväll (: sitter och pratar med massa kompisar på msn, och ska snart gå och tvätta av mig sminket. äta en macka och sen krypa i säng. är jättetrött och ska upp vid halv åtta imorgon och åka iväg och plugga på lyra. ska bli skönt att komma iväg och plugga, lätt att man hamnar med annat på datorn annars ^^ i know me.

varit full rulle idag och jag älskar det. var och fikade med amie nu på kvällen på kungsholmen på ett mysigt café som heter mocco.  sen promenerade vi hem till henne och hennes kille och kikade på deras lägenhet! sen körde dom hem mig lagom tills husfruarna började. gjorde en kopp te, ringde älsklingen och pratade lite innan det började och sen bänkade jag mig i soffan med katterna (:

spontanbesök av min älskade my imorgon, hon köpte biljetterna idag :D och stannar till söndag! ska bli så himla mysigt! det blir utgång med massa tjejkompisar, bio, shopping, mysiga filmkvällar och massa mys! lääängtar! hon kommer 00:00 imorgon kväll. eller natt och då åker jag och mamma och hämtar henne <3

nu ska jag avsluta här och sova! vi hörs imorgon igen. puss&kram kära ni <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback