svart golv.

hej allihopa! (: mår ni bra? jag sitter och huttrar vid datorn på lyra. fryser jättemycket om fötterna fast jag har tjocka raggsockor på mig idag. funderar på att hoppa ner i ett mysigt bad sen när vi kommer hem, ska bara veckohandla på coop och sen så!efter det blir det myskläder och en tjock stickad kofta. jag fryser idag!

vaknade vid nio tiden av att det brakade som f*n ute i köket, det var snickarna som hade kommit och rev ut vårat golv. dom gick ända ner till grunden (ska borra små små lufthål och pressa ner luft i betonggolvet så det torkar upp allt vatten från vattenskadan) och när jag kom upp yrvaken när dom gått flinar alex och säger "nu fick du ett svart golv älskling" mycket riktigt. vi har ett svart betonggolv i köket för tillfället. fotade lite när jag gnuggat mig i ögonen och dom lägger jag såklart upp sen så ni får se (: blev ballt faktiskt! vi är ju lite svart & vit lovers som ni vet.

nu ringde alle precis, han står utanför och jag ska hoppa i kängorna och skinnjackan och vira halsduken flera varv runt halsen och gå ut och sen åker vi och handlar som sagt (: men vi hörs snart igen! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Sara:)))

2009-10-26 @ 15:58:09
URL: http://saraelsa.blogg.se/
Postat av: Sara:)))

Hej, oj. Hursomhelst, din blogg är verkligen fin. Vill du anmäla dig till min tävling. Veckans blogg, tävling. Anmäl dig på min blogg! KRAM:)

2009-10-26 @ 15:59:23
URL: http://saraelsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback