090909

den 9 september 1985 kl 10:02 ploppade jag ut för 24 år sen. närmar mig 30 med stormsteg och liiiite åldersnoja har jag allt idag. men underbart att få fira med sina nära och kära! och vilket uppvaknande! vaknade med sång och paket, fika och massa kramar! så mysigt (: <3 fick en grön fjällräven ryggsäck, ansiktsmask från lush - mask of magnaminty, en svart sony cyber-shot digitalkamera, fyra gråa mateus tallrikar, grå och vit randiga knästrumpor, badbomb från lush och nya hörlurar från skull candy (sånna som man stoppar in i öronen) perfekt för mig som har mini öron och bara tappar andra hörlurar. sen ikväll ska vi ut och äta middag på koh phangan (min favorit restaurang) thaimat är så himla gott! och det är så himla mysigt där inne (: ÅH allt det fick jag av älsklingen min! han är den bästa på att köpa presenter!! :D ska fota allt snart, så ni får se!

när jag vaknade i morse hade jag 27 sms och 30 missade samtal. och jag som trodde folk skulle glömma min födelsedag. jag har nog inte ens alla inlagda i mobilen som hörde av sig och grattade. tusen tack för alla fina grattishälsningar. värmer hjärtat <3

mysan skickade ett paket på posten till mig som jag öppnade. finaste boken med massa text om oss, hur vi träffades och hur våran fina vänskap är. massa kort i på oss och så himla fint. tårarna bara sprutade. tack fina fina du, blev så himla glad!! sen hade hon skickat med ett födelsedagskort och två clinique produkter som jag använder (: TACK!

ska ta och ringa mamma, hon hade ringt mig! haha, morfar (som bor i österrike) ringde som en galning i morse vid nio. tillslut orkade jag mig upp och sen sa han att han var tvungen att få tag i mig eftersom det var så många nior sa han 090909 och så var han ju tvungen att ringa kl 9 på morgonen också. sötaste morfarn (;

slänger upp bilder snart på allt jag fått! på lördag kommer det släkt, familj och vänner hit på dagen och fikar och imorgon ska jag ut och äta med calle och co.

hörs sen! tack för alla grattis hälsningar (: puss&kram.







Kommentarer
Postat av: Sandra

Grattis på din dag, hoppas du får det kanonfint du fina!

2009-09-09 @ 14:49:04
URL: http://sandorama.blogg.se/
Postat av: anne

Grattis :)

2009-09-09 @ 16:52:08
URL: http://flattering.blogg.se/
Postat av: jessica

Grattis Fanny,ha en fin dag :)

2009-09-09 @ 18:44:56
Postat av: Mysan

vilken tur du blev glad bästa:)

2009-09-09 @ 22:22:53
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback