god kväll.

myskväll delux, vi begav oss ut och jagade marabou chocklad kaka med daim, mums! jag är ingen chockladälskare, men jag blev sjukt sugen och det var bara att packa in oss i bilen och åka och jaga en öppen bensinmack (: nu sitter vi i vardagsrummet, tända ljus såklart det är ju så himla mysigt! och speciellt nu när det börjar bli mörkare ute. jag ääälskar hösten! ska in till stan någon dag, kanske i morgon och spendera pengar på kläder! fast jag ska till tandläkaren imorgon, så det kanske inte var någon bra idé.. torsdag får det bli (: måste kika igenom garderoben efter vad det är jag behöver osv. men det blir nog några mysiga koftor, klänningar osv.

tror vi ska gå och lägga oss snart, har varit en lååång dag idag. med lunchgäster och pluggande, jag ska nog ta och tvätta av sminket redan nu när jag skrivit här och lägga mig och läsa topphälsa! har börjat prenumenera på plaxa interiör igen, hoppas den kommer snart (: ska börja lyssna på ljudbok igen också. hösten är så mysig med massa hemma aktiviteter, pysselhumöret är på topp med andra ord (: ska bli så kul att få köket renoverat! ser verkligen fram emot det! vi måste till ikea igen och beställa bänkskivan för den fanns inte inne, skulle komma i slutet av september, så snart så (; ska bli kul att få visa er resultatet sen i början av november.

förlåt för dålig uppdatering idag, har inte haft tid att sitta här ): men imorgon har jag mer tid! nu ska jag mysa vidare, dricka upp tet och äta lite mer chocklad innan sängdax!

sov så gott nu så hörs vi mer imorgon! puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Petra

Åh! Jag vill OCKSÅ shoppa höstkläder! Det är så otroligt mysigt med stora burriga koftor och sjalar i murriga hötsfärger. Håller med. Hösten är HÄRLIG!



Kramis

2009-09-17 @ 16:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback