hej hej hallå

hej allihopa! hoppas ni mår bra! blogg.se har inte fungerat så jag har inte kunnat blogga ): hoppas strulet löser sig snart, kan inte se mina inlägg i översikten heller. hm. hur som helst, nu är jag här och jag är trött som bara den.

sitter och pluggar, tog en liten paus nu. jag fryser jättemycket, så jag ska tappa upp ett varmt bad snart. mysigt, tända ljus och ligga och njuta en halvtimme. det behöver jag!

igår körde älsklingen hem mig till calle innan han åkte till jobbet, vi gick och köpte godis, chips och sushi och tände ljus och hade filmkväll. fick lära mig att äta sushi med pinnar och det var ganska lätt, men väldigt fumligt! haha (: sen satt vi oss med varsinn gitarr och spelade.. eller jag lärde mig några ackord. inte så jättesvårt som man kan tro, men det är svårt att hinna byta mellan ackorden så fort. får träna massa hemma, så kan vi spela ihop sen! somnade hos honom runt ett tiden och vaknade av dom där jäkla byggarbetarna vid sju. hade världens magknip och tassade upp och hällde i mig yoghurt och satt mig vid datorn en stund. somnade om och vaknade vid elva tiden igen. trött! gick till tåget vid ett tiden och ringde alexander då, saknade honom och blev lite paff när jag hörde att han inte låg och sov. han hade ju jobbat natt! han var också inne i stan och handlade sista presenterna till mig <3 så vi möttes upp och åkte hem tillsammans med bilen.

imorse var en kille här och kollade köket efter vattenskador. våran diskmaskin gick ju sönder och nu är den lagad osv, men vi har en stor vattenskada under golvet, så nästa vecka någon gång kommer en snickare hit och sliter upp hela golvet. halleluja att vi har försäkring. dom står för kalaset och det var ju bra att vi ska renovera köket i oktober (; hade inte känts sådär jättebra att slita upp ett helt nytt kök. hur som helst, det är fixat nu och känns skönt!

ska ta och väcka hjärtat nu som gick och la sig förut en stund. så vi får i oss lite middag och kan umgås lite innan han åker till jobbet. två nätter kvar nu, sen är han hemma igen, mysigt! jag har en period just nu och jag gillar inte att vara ensam! icke.

vi hörs senare, (om bloggen vill fungera vill säga, men det verkar ju fungera nu)

ha en jättemysig måndagskväll <3 mamma kommer hit och kollar på film <3 mysigt! hörs sen.

puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback