Lenka

åååh. filmen var så himla bra. njöt genom varje sekund. och när jag älskar en film, ja då måste jag köpa den och jag måste lyssna på all film musik och titta på bilder på alla som var med i filmen.. jag är en riktigt filmnörd. musik och film nörd. Angus, Thongs and Perfect Snogging hette den. en fannyfilm, rakt igenom.

hur som helst. fastnade för den här låten och även artisten lenka. helt underbart och my, jag är säker på att du kommer älska den! <3 här är den. mysig som bara den! åh.

har haft en jättemysig kväll. tända ljus, te, tårta, bra film och mysigt sällskap såklart! (: riktigt uppskattat att vara hemma och gosa runt. imorgon ska jag ut på restaurang igen, bortskämd! fast det får man väl vara när man fyller år (: men först ska jag plugga!

har precis bäddat rent i sängen, dansat runt här hemma och myst med katterna. är inte jättetrött, men imorgon ska jag som sagt upp och plugga, så det är bara gilla läget (; ska bli så skönt att krypa ner under duntäcket och sova! jo, lite trött är jag nog allt. ska borsta tänderna nu och sen krypa i säng!

vi hörs mer imorgon kära ni. ha en underbar fortsatt kväll (?) ni som är vakna! sov så gott, och dröm sött. och tack alexander för en helt underbar 24 års dag! <3 du gjorde verkligen dagen till den bästa!

puss&kram!





bilder på huvudrollerna. älskar bilderna. helt lavvli (:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback