mysigt!

kom hem nyss från restaurangen. älskar det stället. jag är galen i ljusslingor och thailand är ju mer än mysigt som ni säkert vet att jag tycker (: mitt & alles favorit resmål. åt gott. det blev very hot för min del, och hon varnade mig, men jag tycker inte att det var så farligt. jamenar näsan rinner ju oavsett när man äter stark mat (: men det var mycket gott. scampi i kokosmjölk med rödcurry och jordnötter, nam nam! drack cola till, det funkar inte med vin till stark mat. då måste man ha någonting kallt (:

åkte hem och nu har älsklingen dukat fram fika, tårta som det står grattis fanny på och ett hjärta. sötnos! ska tvätta va mig sminket nu och hoppa i pyjamasen, sååå skönt. hurej för finkläder och smink, men innerst inne kommer jag alltid vara en mjukis (; så nu ska jag sätta fart, så jag få smaka på apelsintårtan, favorit helt klart (: det ska bli gott med te också!

ska bädda rent i sängen sen och sova. gud så skönt! tack för alla grattis hälsningar idag. så glad (: <3



mysig lunch på nya mateus tallrikarna. ser ni det lilla hjärtat längst ner hitåt? (:





inne på koh phangan.



väljer mat!



min mat.. trodde att allt ris var till mig först :P men det skulle vi ju dela på, haha.








Kommentarer
Postat av: Marielle

PÅ den resturangen har jag med varit. Å fyy vad mysigt det är där. Vill ta med mig Kenneth dit nån gång.

2009-09-10 @ 09:54:45
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Madde

Va på koh phangan för en maaaassa år sedan och tyckte det va mysigt. Fundera på att ta me josh dit när vi e i sverige, men när ja läste på alltomsthlm så va de jättemånga som skrev att det inte alls är lika bra där längre. Att det är sämre mat och personal, dyrare.etc.va tycker ni?

2009-09-11 @ 07:17:32
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback