pippi långstrump!

jag hann :D haha, jag lovade ju att vi skulle höras idag.. och än är inte klockan efter tolv (: hoppas ni mår toppen och har haft en bra dag! jag är så himla slutkörd i huvudet nu. suttit och pluggat sen klockan sex nu på kvällen, så sex timmar med lite pauser såklart! pratat med peter och ola (syskon som spelar i bandet som jag ska vara med i) jag och ola ska gå en keramik kurs tillsammans, haha. han är lika pysslig som mig. ganska sött att en kille som spelar elgitarr med massa tatueringar gillar att skapa i lera (: jag har velat gå en sån kurs ett bra tag, men det är ingen som velat gå med mig :P

idag gick jag upp och ringde tandläkaren och fick en tid halv två. fixade iordning mig, åkte till huddinge och mötte upp mamma. hon följde med till tandläkaren och dom lackade på ett florlager så det inte ska ila tills det läkt. tack och bug för det! sen fick jag inte äta eller dricka på en halvtimme så vi kikade i lite affärer innan vi satt oss på "vårt" fik och drack varm chocklad med vispgrädde och morotskaka. riktigt gott. ska nog baka morotskaka någon dag! sen kom morfar förbi fiket och hälsade (: sen sprang jag till bussen och åkte hem, älsklingen kom och hämtade mig vid busshållsplatsen så åkte vi och handlade lite mat och godis (: gott när man pluggar!

när jag mötte mamma hade hon färgat håret som pippi långstrump. så söt. ser ut som 20 igen ^^ och mamma som redan såg ung ut. jag älskar udda och ja, minst sagt. söto mamma :D <3 nu får se kort här nere. syns dock inte så jättebra på korten ): men de är var jättefint! (:

ska tvätta av sminket nu och hoppa i säng, läsa, ringa min skruttis och ställa klockan på nio. imorgon ska det pluggas hela dagen, och på kvällen ska jag nog träffa peter och ola. får se om vi hinner. alla har mycket att plugga. kanske ses och pluggar ihop, får se (: eller så ska vi spela i bandet. om johan har tid vill säga. han som har studion. oplanerat alltså. men plugga, det ska jag! och jag ska äta god middag med min underbaring till man och vinka av honom när han åker till jobbet,. snart är han ledig igen :D då ska det mysas vill jag lova. och så ska vi köpa en gitarr, nu ska vi minsann lära oss. det blir en med stålstränger ändå. får blöda lite på fingrarna helt enkelt. fysjutton va kul att vara med i ett band! :D

nu blev ju klockan över tolv ändå ): hur som helst! vi hörs mer imorgon. förlåt för tråkig blogg nu. konstigt att jag har så himla mycket mer läsare nu än i vanliga fall.. bloggen är inte helt kul ju. men så är det när man pluggar ): blir bättre i helgen! bara i september månad så har det varit 2999 unika besökare. ball.

sov nu så gott vänner! ta hand om er <3 puss&kram.

 







Kommentarer
Postat av: Emily

Ooh vad fin vicky blev i håret, hon är så söt din lilla mamma :)

Hoppas att vi kan ses snart fanny, jag och andreas åker upp till stockholm i helgen så jag lovar att höra av mig <3 Hoppas att du har tid att ses en liten stund iaf, saknar dig.



Bamsekram /Emily

2009-09-23 @ 10:32:24
Postat av: Mysan

så fina ni är<3

2009-09-23 @ 11:00:41
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback