segproppen

sitter i vardagsrummet omringad av tusentals levande ljus, lyssnar på musik och försöker desperat att blinka in lite vätska i mina snustorra linsögon. gissa om jag längtar tills jag ska göra en laseroperation. glasögonen är riktigt jobbiga och i vägen och linserna torkar ut så dom kan man bara ha i några timmar. i-lands problem, jag vet ^^ men någonting måste man ju få klaga lite på! eller hur (:

kvällen har varit mysig! vi åt gott, bläddrade lite i fotoboken jag pysslade ihop till alle i bröllopspresent och satt och pratade. efterätten var bäst. såklart, alle hade ju bakat! jättegott och det var bra att den stod under natten, så den drog åt sig kaffet osv..

jag är nog påväg i säng snart. kan knappt hålla upp ögonen. inte likt mig. dock inte likt mig att vara ute och flänga på stan så mycket som jag gjort de senaste veckorna heller. och alla uppesittar nätter. heja. nu är jag t r ö t t ! fick nya topp hälsa idag.. och jag som inte ens börjat på min förra..! har alltså lite att läsa ikapp.. så det ska jag sysselsätta mig med om jag orkar.

imorgon är det onsdag. veckorna bara rusar iväg. idag fyller min älskade vän my år. jag och älsklingen tog en mms bild där vi pussar mot henne och skickade (: två födelsedagpussar skulle hon såklart få och födelsedagkort. stora tjejen som blir 20 år (: grattis igen älskade vän! <3 om och åtta dagar är det min tur. jag har ingen lust att fylla år. jag som brukar vara så himla lyrisk.. jag älskar paket! men ja, iår upplever jag nog det som de flesta som "blivit för gamla" säger.. att man knappt har lust att fira. hade varit skönt med en lugn middag hemma.. och sen får vi se! sex år kvar till 30.. känner mig äldre i huvudet dock. så kan det bli (: men mysigt ska det bli. vet att alexander planerar för fullt.

kom på att jag lovade en second hand lista också.. men nu är jag påtok för trött. ska ta och tvätta av sminket och hoppa i pyjamasen. så skönt att sjunka ner i sängen. wounderful. imorgon åker jag in till stan och fikar med helena, ska bli jättemysigt! var ett tag sen vi sågs ):

god natt och sov så gott. puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Mysan

tack gumman jag blev jätte glad för allting, du är den finaste vännen<3 alla borde få ha någon som dig<3

2009-09-03 @ 00:54:42
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback