segsöndag.

god kväll vänner. söndagen är nästan slut och jag är lika slut jag. slut som artist eller vad man säger (: varit trött heela dagen lång, och hjärnan har jobbat trögt. därav en riktig segsöndag (: åt lunch med peter i stan. vi hade föresten riktigt roligt igår. var på hemmafest i stan och sen åkte vi till stureplan och dansade så vi vart svettiga. så himla trångt inne på dansgolvet, men uj så himla kul vi hade det (: peter är en av mina bästa killkompisar, helt klart. roligare människa får man leta efter.

varit hos mamma på middag ikväll, mysigt och väldigt god mat. rostbiff med stekt potatis, kantarellsås och sallad. mums! sen tittade vi på filmen som gick på tv, hitch och drack smoothies (: mysigt! åkte hem och har varit hemma i någon timme nu, ska tvätta av sminket och sen hoppa i säng, är så himla trött som sagt. har haft en galet bra helg. (: nu är det plugga som står på schemat i veckan. nu är det bara två veckor kvar på samhällskunskapen, halleluja! sen ska vi renovera köket och sen blir det intensivkurs till körkortet (: längtar!

ska avsluta på msn nu och hoppa i säng! vi hörs mer imorgon darlings (: kommer plugga på dagen dock, så imorgon kväll. sov så gott! puss&kram (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback