söndag!

söndag idag redan, dagarna går så fort! tre dagar kvar tills jag fyller 24 år. måste börja planera lite inför fredagen. bjuda in folk osv. det här året blir det nog bara fika. hade enormt mycket plockmat förra året och det var kul, men väldigt stressigt att stå och kämpa i köket flera timmar innan :p så fika låter bra! jag vill ha tårta!

idag är det plugga som gäller. skönt att ha självdisiplin, det är intresant med samhällskunskap, men det är mycket intresantare att göra annat. så, jag ska nog ha en klapp på axeln. jag vill verkligen få mvg, och då måste jag plugga efter det också! det är ju bara jag som kan göra så jag kommer dit jag vill.

tar en liten paus nu och läser massa citat, sånt tycker jag om mycket (: många kloka ord som sagts av olika människor. alexander är påväg upp, han kom hem imorse runt sju och jag var så trött så jag knappt reagerade när han kramade om mig. sov till ett och det var kämpigt minst sagt att komma upp. får nog försöka vända på dygnet lite. trött minst sagt!

ska ta och plugga vidare nu så hörs vi senare! ha en jättemysig dag! det är mulet här i storstaden, så det är jättemysigt här hemma i myskläder under en filt sittandes i fåtöljen med datorn i knät. ska göra en kopp te snart också. fryser lite.

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Jennie

grattis i förskott :)

2009-09-06 @ 21:40:38
URL: http://hallon8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback