tisdag!

god dag vänner. haft en bra dag hittintills? (: jag kom hem nyss. har varit och ätit frukost i sturegallerian med alexander. hälsade på hans syster också som jobbar där inne på gateau och köpte deras goda mussli. mums! (: var hemma hos calle i går kväll och kollade på film och sen sov jag över. vaknade vid sju av att massa byggarbetare borrade och bankade utanför. inget vidare uppvaknande ): men men. när han gick till jobbet duschade jag och sminkade mig och plockade lite hemma hos honom. ungkarls lyan nr ett (; diskade och fixade lite. och sen kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi och fikade (: mysigt!

ska städa här hemma nu för alex's föräldrar kommer hit på middag! det blir fördrink med lite snacks osv.. och sen helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis och bearnaisesås. alex gjorde efterrätten i går. tiramisu blir det (: har aldrig ätit det vad jag kommer ihåg, så det ska bli spännande att smaka!

måns sitter här brevid mig och myser (: det blåser ju varm luft från datorn, och där älskar han att sitta och mysa och värma sig (: min lilla måns. älskar honom så mycket. keligare katt får man leta efter! <3 ska bli mysigt att vara hemma ikväll. saknat alla här hemma och jag har varit iväg väldigt mycket på sista tiden. dax för lite hemma mys med familjen <3

ska plocka och torka av alla ytor med ajax och sen hjälpa alle med resten av städningen, tror föräldrarna kommer vid sex tiden.

vi hörs lite senare (: puss&kram <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback