det där med skatteåterbärgningen

god kväll allihopa! mysfredag här hemma. whi. jag sitter i soffan och har en godispåse med smågodis (visst låter det godare när man säger smågodis?!) sitter och lyssnar på black sabbat med deras paranoid. bra! ska snart sätta igång en film, vet inte vilken än, men det blir nog någon komedi. eller skräck. vi får se. har lagt upp fler låtar på helglistan på spotify. lyssna vettja :D

jag får tillbaka nio tusen på skatten. har två val, antingen lägga allt på sparkontot vilket vore det bästa såklart, eller köpa ny bärbar kritvit laptop. skulle vilja ha en mac. mohaha. vi får se.

har lagt ut min brudklänning som förövrigt användes för nästan två år sen. förstår ni att jag och alexander har varit gifta i två år redan. fura år sen han kom hem till mig när jag bodde i min etta i andra hand med rosor och frågade om jag ville bli hans. eller.. han gav mig rosor och sen åkte han igen. jag hade en kompis hos mig och ja, han skulle till jobbet. jag blev såklart jätteglad för dom och satt dom i en vas. sen ringde han mig senare på kvällen och lät lite ledsen. och jag förstod ingenting. när vi la på tittade jag på blommorna jag fått och såg ett litet kort. "jag vill försöka, det här kommer gå så bra, jag älskar dig din alexander" haha, jag tyckte så jäkla synd om honom. han hade trott att jag bara sket i vad han skrivit och låtsas som ingenting. så ringde upp honom och sa att jag ville vara tillsammans med honom. det är fyra år sen den 6 juni. vi blev tillsammans den 060606. då var jag rosa från topp till tå, hade tupperat hår, tiara, en svart stjärna vid ena ögat som var ditmålad, men alla trodde att det var en tatuering, rosa och vitrandiga benvärmare, my little pony t-shirt och rosa converse med rosaglittriga skosnören i. gud vad vi har förändrats på fyra år! tack för alla år du varit i mitt liv, och tack för att du alltid hjälpte mig när jag mådde dåligt och fick mig att må bättre. hade inte levt utan dig idag. du gav upp hela dig själv för att få mig att må bra och du fick mig att må bra.

hur som helst, får jag den såld får jag sex tusen till. och dom ska jag spara! (: är i valet och kvalet om jag vill sälja den. men när ska jag använda den igen egentligen? men den är otroligt fin och jag är glad att jag valde den när vi gifte oss. en prinsessa i en maräng (:

ska nog ta bort mitt smink och hoppa i pyjamasen innan film. jag börjar bli lite trött. mystrött (: ligga och läsa i sängen innan jag släcker är så mysigt. jag älskar att varva ner, läsa och tänka. jag brukar alltid ligga och tänka på olika inredningslösningar osv. mys!

hoppas ni haft en jättemysig fredag! imorgon är det lördag och jag ska iväg och fika med pernilla. sen blir det ikea, för det blev aldrig av idag!

ta hand om er! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Malena

Köp en mac,jag är 120 % nöjd med min!!Den får aldrig virus och fungerar som den ska hela tiden,mycket pålitig...Kan rekommendera den varmt! Tack för en bra blogg...

2010-04-17 @ 20:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback