freeeedagsmyyys!

hej allihopa! underbart med helg va (: jag njuter för fullt. ätit tacos som var riktigt gott, hade en starkare krydda i köttfärsen, men jag tycker bättre om orginalet! japp! har en stor skål med smågodis och en ben&jerry glass i frysen. helgmys! ny plaza interiör också som ligger och väntar på mig att bli läst.

har tyvärr inte haft tid eller ork att blogga idag, men nu så. det var mysig igår. vi hämtade hans syster körde hem henne och sen åkte vi till bostadsrätten. jag var helt slut när det var sängdax. sov som en prinsessa i bästa finaste vitaste sovrummet. alltså det är som att sova i himlen när man sover där inne och det var ju det som var meningen när jag planerade inredningen (: alltså fatta va skönt det är att bo ihop med någon som låter en inreda precis som man vill. jag och alex har lika inredningsstil, men han vet hur kul jag tycker att det är, så jag har fått fria händer. och just sovrummet går ju i vitt, pärlemovitt, silver och ljusgrått.

åkte till farsta med alex imorse och blev bjuden på god caféfrukost. blev en köttbullemacka för mig och en salami och brie för honom och juice till. mums! sen köpte han ut mina linser och sen körde han mig till min coach. hade möte en timme och sen satt jag och finslipade på mitt personliga brev till jobb! blev fint med layout (: sen åkte jag hem. vi får ta kylskåpsletandet någon annan dag. var helt slut idag. och alex med. puh. somnade och sov i två timmar när jag kom hem sen. skönt (:

ska kolla film snart, sitter och funderar på om jag ska göra en kopp te innan bara. sen så. läsa lite bloggar och kolla nya sammarbetet på hm's hemsida. finns massa coola linnen! sen blir det mys i sängen med inredningstidningar och så (:

har haft hemmaspa och haft ordentlig kroppsrenovering här ikväll och känner mig som ny! underbart. i helgen ska jag mysa massa, vila upp mig, åka till stan, fira alexanders 25 års dag och på måndag börjar jag jobba! så njuta i helgen! (:

får se om jag orkar blogga mer sen. vi hörs imorgon annars! puss&kram och ha en jättemysig fortsatt fredagskväll.

 


bilderna är från mitt styleroom album som ni hittar här



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback