hemmaspa!

hej allihopa! hoppas ni mår bra? jag mår bra, min huvudvärk har släppt och jag är glad! (: har varit på jobb och tjänat pengar och det känns också bra såklart! man får ihop en del på småjobben! japp!

ska snart fixa hemmaspa hos mamma, med mamma och nadia. blir morotsmask. man river morötter och har i ansiktet. ja, fråga mig inte, men enligt nadia är det en riktigt bra mask! (: ska bli kul att testa! ska göra fotbad i badkaret och måla tånaglarna! göra hårinpackning och vira in håret i en varm handduk medans hårinpackningen verkar. blir dubbelt så bra då! med handduk alltså ^^ åh ska bli riktigt mysigt! jag älskar att ta hand om själen och kroppen, sinnet och ja. mm, mys! vardagslyx minst sagt! ska äta massa frukt också som jag köpt. och snart är det dax för detox kuren igen. fyra ggr om året. och nu är det ny årstid och dax för utrensning av slaggprodukter som fastnar sålätt i kroppen. ska bli skönt!

sen blir det film och hemgjord äppelpaj med vaniljglass <3 gott. och så ska jag blogga, för jag är riktigt bloggsugen ikväll (:

vi hörs senare raringar! puss & kram!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback