jobb i 12.5 timme.

god morgon! om jag är redo för jobb i 12.5 timme idag? (det är två olika jobb och det är 30 min emellan) hm. jag vet inte, men det är bara att bita ihop och som sagt jag hoppas som du alexandra att jag inte blir sjuk. för det är enorma omställningar för mig just nu. men det är kul, och jag trivs och pengarna måste ju komma in någonstans ifrån ^^ och det känns kul att det är mer än vad jag är van vid. jag kanske får storhetsvansinne och köper en funkisvilla nu ist.. öh..
 
sitter med levande ljus och äter frukost. jag får lite julkänska när det är mörkt ute, man sitter med levande ljus och äter frukost, påminner så mycket om när jag var liten och jag och mamma satt och åt frukost innan jag skulle till skolan. det var tider det ^^

nu ska jag istället för skolan ta mig till jobb om 20 min. måste hinna föna mitt hår. vill inte bli sjuk som sagt och idag ser det inte så varmt ut. jag önskar att jag hade min fjällräven greenland (den är dock oliv/mossgrön)med piléfoder här nu. men den dyker väl upp på posten snart, i guess. den hade hur som helst varit bra idag (:

ska dricka upp mitt te och kolla mejlen, vi hörs imorgon igen. för när jag slutar vid 22 kommer jag bara åka hem till bostadsrätten och sova. tror ni jag kommer vara trött?!

ha en jättemysig torsdag, imorgon är det helg och sista dagen jag jobbar, sen ska vi fira valborg blir på två olika ställen och titta på fin brasa som smattrar <3 och sen lördag blir det film&mys kväll hos carro och ev. jobba någon timme på extra jobb på dagen och sen söndag ska jag plugga och viiila miiiig! (:

puss&kram.




mitt personliga brev till jobb <3



Kommentarer
Postat av: Marielle

Å vad roligt att få se ditt personligbrev:). Å du är ju så duktig som gör det här gumman, kör på och tänker positivt och bara SKA fixa det. Vilken inställing du har:D! Vad säger Alle om det här? Vilken förändring ser han på dig?

2010-04-29 @ 09:33:46
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej!



Det där ser väldigt proffsigt ut! Jag har glömt att fråga var det är du jobbar nu?



Kram

2010-04-29 @ 21:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback