Lördag!

underbart med sovmorgon! vaknde vid halv ett och stäckte ut varenda liten muskel i kroppen. det är så skönt att börja dagen så. man ligger på rygg, och blundar, börjar med tårna, spänner dom, sen fötterna, spänner dom, vaderna, spänner dom.. och sen fortsätter man att gå igenom varje muskel i hela kroppen! sen kan jag lova att man känner sig avslappnad och redo för en ny dag (: lärde mig det där när jag gick på yoga. samtidigt ska man andas med magen. djupa andetag, det tar ett tag innan man lär sig att andas med magen. men när man väl gör det känns det ordenligt i kroppen. wounderful.

hade myskväll delux igår, åt smågodis, satt vid datorn och kollade på O.C som jag har alla säsonger av nu. började att kolla på det när jag hälsade på my i hässleholm och sen har jag inte kunnat släppa det där ^^ så nu sitter jag också och följer dom fyra ungdomarna! (: jag tänkte gå igenom sex and the city shobox sen med. tidfördriv. och den kan man ju kolla på flera ggr om! efter datasittandet, så tittade vi på film, blev "drag me to hell" som gick på bio och var så populär. kändes som det var en parodifilm i mellanåt, haha. men den var bra (: efter det, för jag somnade lite i slutet av filmen, blev det att dyka ner i säng. så trött. somnade på spikmattan i vanlg ordning och sov jätte djupt hela natten. skönt! (:

just nu sitter jag och dricker mitt te. ska åka och fika snart eventuellt. får se om det blev inställt eller inte, hon mådde inte helt okej. sen ikea! mys. värmeljus ska köpas och sen ska vi kolla runt såklart på allt (: jag vill kolla på lite saker till badrummet. vill ha högblanka skåp på väggen snett under varandra. för mina produkter blir bara mer och mer. får inte plats! ha!

ska ta och luta mig tillbaka, njuta av mitt te och sen hoppa in i duschen. vi hörs sen! ha en underbar lördag allihopa! puss&kram.

  

två nya plancher jag gjort <3 måste fixa med f-skattesedel och hemsida. sen så. ni kan köpa dom via bloggen sålänge, bara att mejla mig (finns ett rosa kuvert på höger sida vid bloggen)



Kommentarer
Postat av: Mysan

åh älskar andra planschen:D

2010-04-17 @ 17:22:55
URL: http://eyewitness.blogg.se/
Postat av: emma

ett t i forget.

2010-04-20 @ 13:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback