onsdag & snöflingor

hej allihopa! hoppas ni haft en bra onsdag hittintills. jag sitter och mumsar lunch i form av äggröra med skinka, lök, champonjoner och ost. till det blev det massa körsbärstomater och en smörgås med smör. skönt att vakna utvilad åtta imorse, även fast jag valde att somna om igen. så nu är jag verkligen utvilad. varit vaken ett par timmar dock (:

ska på arbetsintervju vid två, wish me luck. ska bli spännande! jag har många småjobb nu, och att få variera sig känns som en bra sak för mig som tappar intresset så himla fort för saker. det måste jag nästan alltid göra. sen när jag är färdig utbildad och ska söka jobb, kommer jag bara söka 75% tex, för jag vill ha eget företag med egen designade prylar på sidan om. kanske skriva på bok osv. och sen vill jag undervisa i dans på kvällstid någon dag i veckan. mm, bra med drömmar och mål. jag är så glad att jag fortfarande har det efter all skit jag varit med om i livet. kämparglöd och livskraft som heter duga! man ska älska sig själv och man ska tro på det man gör och brinner för! sluta aldrig kämpa!

i stockholm snöar det idag! haha. men det är för varmt på marken för att det ska lägga sig och det är väl för tur! vi vill väl inte ha vinter i slutet av april :P

nu måste jag hoppa in i duschen och sminka mig osv osv. vi hörs sen när jag kommer hem igen (: ha en mysig onsdag nu. puss&kram!



vera & måns myser <3





Kommentarer
Postat av: anne

åv vad stor vera har blivit, när jag såg hennes sist så var hon så liten :)

2010-04-21 @ 15:26:49
URL: http://enna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback