solig tisdag!

åh underbart ute, idag igen! blir ju bortskämda (: idag blir det grön stickad kortärmad klänning, svart sjal  och conversen! jag borde verkligen börja lägga upp mer "dagens outfit" det är kul med kläder (: även fast jag inte alls har alla mina kläder hos mig just nu, det mesta är ju hemma i bostadsrätten, så har jag ändå en hel del att välja mellan (:

jag har precis ätit lite lunch. blev tonfisk och ägghack och en näve naturella nötter och ett stort glas vatten! jag ska göra mig iordning för jobb strax och ja, sen jobba till 18. efter det åker jag hem, ska laga middag och plugga! sen tänkte jag spendera kvällen åt att försöka hitta ett bra och snyggt kylskåp till köket. jag och alle ska åka i väg på torsdag efter vi ätit middag ihop och leta kylskåp (: sen blir det övernattning i bostadsrätten ska bli mysigt! på fredag kommer sista leveransen (har jag för mig) eller om det var näst sista från ikea. whi! snart är köket helt klar (: och ni ska såklart få se bilder!

förutom kylskåpsletande så ska jag titta på film, tända ljus, ta ett bad, läsa och ja, som man säger varva ner från dagen! mysigt! jag älskar att mysa och får jag bara en halvtimme över så använder jag den till att ta det lugnt, ladda batterierna och mysa! vardagslyx för mig!

nu måste jag sätta fart här (: ska ta bussen om en timme! ha en jättemysig dag, så hörs vi senare (: puss&kram!




jag i nya svea hoodien som är suuupermys!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback