söndagskväll

god kväll darlings! hoppas ni mår bra och haft en bra söndag! jag har varit superseg hela dagen ): men det är väl det söndagar är tillför? slappa alltså (; jag har varit på äventyr iallafall. varit och fikat, druckit cappuccino & ätit 70% mörk chocklad med salt. "salt & chocklad" sa jag och rynkade på näsan, haha. men uh, gott var det! passade riktigt bra i en kombination till cappuccinon (: jag ska minsann också köpa en kaffemaskin. jum!

sitter och myser i myskläder i soffan, tänt ljus som är en självklarthet för mig. året om! jag är en trogen konsument av värmeljus! och bläddrat i family living. rengjorde ansiktet innan och smorde in ansiktet med nattkräm. skönt och det känns så rent och fräscht! jag känner mig ofta så kladdig med smink, oren lixom. och att tvätta av sminket på kvällen.. åh. mys (:

har lyckats föra över bilder från mobilen, dock inte på köket. vettefan vilken mapp dom låg i. ska försöka senare om jag lyckas hitta dom (: men lite ego pics får ni iaf ^^

ska strax göra en kopp med grönt te, pröva det där kvällstet som jag köpte igår. sover jag säkert gott i natt (: jag är trött ikväll. så sängen kommer bli mycket uppskattad!

ha en mysig kväll nu! massa kramar <3

 

bilder från idag (; hah.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Oooh my god vad snygg du är :D!!!! Vilken blick och vilket snyggt hår! Riktigt snygg tjej ;). Så till en annan sak vad har du för mobil, det är jätte fina bilder du för med den.

2010-04-19 @ 07:28:33
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: fanny

marielle: aaaw. haha. jag blir röd i fejjan ju! tok ;) jag har sony ericsson c901 green heart, en naturvänlig mobil :) och ja, det var iaf den bästa mobilkameran man kunde hitta när jag köpte den i januari :) puss

2010-04-19 @ 12:21:33
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback