torsdag

.. och solen skiner idag med! vaknade upp vid elva och har legat och dragit mig sen dess. mys! körde skrattyoga, haha. ni måste pröva det, man blir fylld av energi. går helt enkelt ut på att man börjar skratta på låtsas och tillslut börjar man skratta på riktigt och kan skratta så man får ont i magen. sen är man glad, betydligt piggare och har lyckokänsla i kroppen som sitter i hela dagen! gud jag kan tusen hälsotips. och ja, det är antagligen sånt jag vill jobba med också. hälsa och välmående!

sitter och äter frukost. ska luta mig tillbaka i soffan snart och njuta av mitt gröna ingefära&citronte. sen duscha, fixa iordning mig och åka till jobbet. ska bli riktigt mysigt ikväll när vi ska basta. funderar på att skita i att duscha nu, för ska ändå duscha sen. men jag känner mig. ska jag iväg vill jag duscha!

ikväll ska jag plugga lite, kanske blir någon film. hade varit mysigt. och ta det lugnt. det är städat här hemma, så inget att fixa med. tvätten är tvättas osv., så, bara njutkväll med massa levande ljus, kopp te och harmoni! låter bra!

ska äta upp min frukost nu och besvara lite mejl från er läsare! ha nu en jättemysig dag! ta hand om er! puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej Fanny!



Jag tycker om dina hälsotips :) Tror att du skulle passa perfekt för att jobba med sånt.

Vad jobbar du med nu?



2010-04-15 @ 16:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback