Good morning sunshines

god morgon (: jag har iof varit vaken i några timmar, men ändå. första inlägget på bloggen.. ska strax till komvux och skriva in mig på en kurs på distans. tycker om att läsa på distans! och bestämma sin egen tid. jag borde verkligen ha eget företag :p sen ska jag hämta ut mina glasögon hos optikern som legat där ett bra tag. det här med semestrar osv.. ha. omöjligt att hålla reda på allt och få tag i folk. nu har jag äntligen löst ett tradera "problem" med en svart och vit rutig skjorta jag köpte för över en månad sen :p för 12 kr. hon var på semester och sen var jag iväg. hur som helst, en sak till att stryka från "göra listan" och en annan sak. pratade med unicef (jag är världsförälder) så nu rullar allt det på igen. 100 kr i månaden är inte mycket. men gör så mycket. fler borde verkligen skänka pengar. jag skänker till djur och ja, unicef.

och sen är dagen oplanerad. önskar att jag hade tagit med mig min bok hemmifrån. men det får gå ändå (: har några tidningar som är olästa. ska gå på låång promenad också. måste röra på mig. helt stel från krocken fortfarande. så det ska jag! (: vad ska ni hitta på idag?

hoppas eran dag blir mysig iallafall, så hörs vi sen! puss&kram.







Kommentarer
Postat av: Johanna på UNICEF

Vad härligt att du är Världsförälder! Det är tack vare er vi kan hjälpa miljontals barn världen över. Har du lust kolla även in vårt bloggnätverk - Bloggare för varenda unge - det är absolut kravlöst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback