gravel in my eyes

god morgon! har ni sovit gott? det har jag! med en fluffboll vid min sida hela natten. vaknat till i mellan åt och då har hon legat och tittat djupt in i mina ögon och trampat massa med tassarna. hon trivs! och hon påminner så himla mycket om vera. tänk om det ÄR vera :o lite av budistreligionen sitter i min skalle. det här med att återfödas tex. så vi har sovit gott. jättegott. varit lite skraj att jag skulle lägga mig på henne bara. men jag ligger så stilla när jag sover så det var inga problem.

för tillfället sitter jag och dricker äpple och kanel yoghurt ur glas och känner mig allmänt grusig i ögonen därav rubriken, och försöker dela upp min tid till alla missarna :p lucifer tycker det är jättekul med ny kisse, även fast han ibland morrar så pratar han med henne och är glad. känns skönt. måns därimot är skiträdd för henne. och det är ju så himla viktigt att man inte bara lägger all focus på kattungen i början, kan ju lätt bli så. alla ska ju få lovë ju (; så här delas och kastas det ut mängder med kärlek för tillfället. alla ska må bra och trivas. viktigt för mig. så just nu är jag som en jojjo, och håller inte riktigt reda på vad jag skriver :p så ni vet varför jag verkar skum isånnafall.

dagen ser ut som sådan; i n g e n t i n g . p l a n e r a t ! skönt? japp! eller på kvällen har jag planer, men inte nu på dagen, mer än att åka och köpa katt kammar och borstar till doris. hennes päls är inte att leka med. det bästa med den dock är att hon inte fäller. jag som missbrukar handsalva brukar sällan kunna hålla mig ifrån håriga händer. men det spelar ingen roll med henne. hon fäller inget. pälsen är så himla tät, så det släpper inte. och gör det det sa uppfödaren så är det stora bollar. men allt hamnar i borsten ist (; perfekt säger jag :D

ska kika runt lite på tradera. vi hörs senare. nu blir det frukost och sen kakbak med american cookies (: jum.






Kommentarer
Postat av: Doris

Alltså jag älskar allt du skriver om denna underbara katt! Cuteness overload! Jag svimmar nästan av gullighet när en liten kisse står och trampar med tassarna <3 Och jag älskar denna bilden på dig, så finast du är! Underbart med piercings! Jag ska göra en i läppen nu efter sommaren. Bäst att fixa det när det inte är så varmt =) Tungan vill jag också ha framöver

2010-08-15 @ 22:10:02
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hoppas du har haft underbara dagar.. saknar dina inlägg :) puss!

2010-08-16 @ 19:12:24
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Gick tillbaka lite i bloggen, i din tips-kategori och såg att Måns hade blivit elak mot de andra katterna efter kastreringen. Tog det lång tid innan det gick över och gick det över av sig självt? Baccardi hoppar nämligen på Bioz i både tid och otid och det började efter kastreringen. Jag har dock inte sett det som något problem för det har verkat mer som bus, men stackars Bioz tycker ju kanske inte det är så roligt.. så tänkte bara om det går över liksom? Han försöker på Bianca med, men hon har vett att säga ifrån ;)

2010-08-16 @ 19:54:36
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback