hallon, regn och kräftskiva.

god morgon! sov till halv ett. den där tempurmadrassen är farlig! hihi. jag somnade iof ganska sent. många av mina vänner är nattugglor. och ja, då blir man lätt en själv också (: men det är mysigt nattetid. satt och spelade gitarr, drack te, hade kurrande katter omkring mig och lyssnade på regnet som smattrade mot rutorna. myspys! älskar att släcka ner allt och bara ha massa levande ljus tända. blir sånt fint sken.

ska äta frukost strax. står i köket med laptopen och äter färska hallon som jag köpte med från affären igår. gott är det verkligen. får bli några på filen också. sen ska jag duscha, stoppa in linser och sminka mig, åka på intervju och sen blir det kräftskiva ikväll. hoppas vädret tillåter. men annars får vi sitta inne och mysa (: ska bli jättemysigt! sen film och sånt ikväll. livet kunde ju varit hemskare menar jag :D

ska göra te och så. hoppas ni får en jättemysig dag! vi hörs senare! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hoppas det gick bra på intervjun och att du får en fin kväll vad det än blir! Puss!

2010-08-08 @ 18:49:49
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Lyssna på regn och mysa är bara så underbart <3

2010-08-09 @ 02:07:06
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hej gumman! Hur gick det på intervjun? Jag kommer vara på msn från strax efter 9 ikväll och antagligen in på småtimmarna ;) Så om du har möjlighet att logga in så gör det :) Kanske vi kan hitta nåt passande datum också! :) Puss!

2010-08-09 @ 13:01:16
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback