I'd like to be a machine wouldn't you?

"machines have less problems. i'd like to be a machine, wouldn't you?" andy warhol.

Idag har jag varit på moderna museet. aldrig varit där. men uj, gå på konstutställning var verkligen kul. jag blev förvånad över hur mysigt det var. alltid trott att det skulle vara tråkigt. men det var jättefina tavlor och ett lugn som bara går att upplevas. jag ska uppleva, eller iallafall försöka uppleva någonting nytt varje vecka. det kostar ju nästan ingenting heller. jag vill absolut åka den där turist bussen i stockholm :p haha. karta och kompass nästa!

jag fick med mig en sån här planch "all is pretty", ett "plattan grytunderlägg" och två fina vykort (:sen fyndade jag lite mer påvägen hem. har en gullig liten inredningsbutik i centrumet där vi bor, all inredning var 70% så det blev lite fynd. en "tuben" vi har ju bara kissar, men det blir perfekt till bajs&kiss påsarna när vi tömmer lådan. så den ska upp på väggen (mycket som ska upp i hallen nu.. snart dax för renovering..!) en spargris från kult design (fast på min står det drömmar) shackrutiga (vitt&svart) disktrasor och en vitlöksskalare i svart. så jag är mycket nöjd med dagen. blev mysig fika också.

ska packa min väska och åka mot h och gå ut och käka. blir restaurang mycket nu.. inget mig emot (: mysigt ju! och gott. även fast jag älskar att laga mat så är det skönt att slippa i mellanåt.

från och med söndag så ska jag vara hemma mer och vara med katterna och mysa. jag är ute på vift påtok för mycket, och det ska vi ändra på. måste kela mer med mina pälsklingar <3 jag saknar dom bara jag går utanför dörren. usch blev så arg så jag grät och skakade idag på centralen. skällde ut en hundägare som hade brottom till sitt tåg.. hon släpade hunden som gled på golvet.. stackars hunden hann inte resa sig upp utan kanade på golet på magen ): blev så jävla arg och sprang efter och skrek på henne. vilken jävla idiot. djurplågeri gör mig rasande. och det tror jag att hon förstod, usch!  blir så ledsen ):

ska ta och packa lite sovsaker och sen bege mig! vi hörs imorgon eller senare ikväll. får se (: ska kika film och sånt mys. efter restaurangen dåå. hoppas ni får en jättemysig fredag! massa pussar! <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback