over my head

jag är trött, men vill avsluta en mysig och riktigt bra kväll med ett god natt inlägg här! (: jag har haft en jättebra dag! film och mys idag på dagen och sen blev det middag på mäster anders. sniglar till förrätt, skaldjursplatå, oxfilé, chokladtryfflar och ja allt möjligt gott. mums! mätt och belåten. en helkväll på kungsholmen blev det i gott sällskap (:

sen efter all mat fick jag kuta som en galning för att hinna med 22:49 tåget hemmåt. med blodsmak i munnen och helt slut hoppade jag på tåget och sjönk ner på en ledig plats. en kille som sitter mitt i mot mig spelar ett spel på mobilen och har världens högsta volym på spelet. inte direkt lätt att stressa ner till hysterisk spelmusik. nåja. trampade hem och nu sitter jag här, nyduschad, mysig med måns och dricker en kopp kamomillte, tänt ljus och lyssnar på "the frey"..

nu tar jag och släcker ner för idag och tar katten och boken in i sovrummet och sussar. vi hörs mer imorgon. massa godnattpussar från mig och måns (lucifer hälsar också) hihi.

















Kommentarer
Postat av: pyrah

åh, den dära måns alltså. han är min favvo! :D

2010-08-11 @ 13:19:05
Postat av: Doris

Söte Måns! Han kommer aldrig att lämna ifrån sig den där tröjan, det ser man! Vilket gosigt mys <3

2010-08-11 @ 14:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback