safe in the aim of your arms

det går en sån där stöt genom hela kroppen och så fylls värmen på från dig. hettar i kinderna och sprider sig ut i benen som pirrar. du gör mig glad hela tiden och du får det där skrattet som bubblar i magen att komma ut. jag älskar hur du får mig att må, hur du får mig att känna och leva lite extra. för det är precis såhär jag vill leva. du har inga problem i hela världen, du är dig själv, du är lätt, enkel och glad. du är glad och livlig och du är säker på ditt mål. safe in the aim of your arms. det känns alltid lika jobbigt att gå ifrån dig. att vara utan dig. du är ett beroende och en person jag aldrig kan vara utan. behöver dig och du behöver mig. vi behöver varandra.

kvällen är här, det skymmer snabbare nu på kvällarna, och man märker att sommaren är påväg att lämna oss. jag välkomnar verkligen hösten. jag älskar stickade koftor, långa halsdukar att vira runt halsen, snörade kängor och alla otroligt vackra färger. gul, orange, röd. lusten för inredning är inte otippad heller på hösten. varför är det alltid så? jag har mänger med inredningssaker som jag inte fått upp ännu, två svarta string pocket hyllor, svarta anslagstavlor som ska fyllas med svartvita foton, wavehägaren.. ja en hel del. mycket mer.. dåligt minne (:

kvällen har jag tillbringat med pontus, vi har lagat middag, tittat på "i love you philip morris" som var riktigt bra, sjuk film, men bra. vissa gör allt för kärleken! se den! haft det mysigt och kul iallafall. (: så tack för ikväll gubben! vi har känt varandra sen jag var 13, fast pontus är tre år äldre än mig så han var 16 (: busfrö redan då. haha.

ska göra en kopp te, mysa med katterna och krypa i säng sen och läsa bok. tar med mig lilldoris in och myser såklart. hon älskar att sova i sängen och jag är mer än glad. vill ha aaaalla katter hos mig dygnet runt helst. inte hel utan dom. imorgon ska jag jobba och jag ska fika. den här veckan är totalt proppad med saker att göra. och jag funderar starkt på att köpa en kalender i september från ordning och reda. en sån ska jag nog önska mig också. varför jag väntar till september är för att den för nästa år kommer ut då (: jag vill ha en där det står 2011 på och inte 10/11.. ja ni förstår va. (: virrigare människa får man leta efter (;

vi hörs imorgon, tack för era fina ord. betyder jättemycket <3 godnattpuss!

 

såhär såg pontus ut när jag lärde känna honom och han ser typ likadan ut nu fast håret står med uppåt. lillfisen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback