swings

hej på er. vilket mysigt väder det är utanför fönstret idag. riktigt burrigt. jag ska iväg och jobba strax. men först blir det en varm dusch och hoppa i myskläder. för ja, idag blir det mysbyxor och varm tröja. behöver värmas upp lite.

dagen började med ett doris bad, fröken fluff hade bajsat och med den pälsen.. ja, nej det blev ett bad (: tyckte det var okej, uppfödaren har ju vant henne vid bad, kam och fön. och fönad blev hon. fluffigare än innan, trodde inte att det gick (; och nu springer hon runt som en galning och leker med alla leksaker som ligger överallt. busfia. borstade lucifer också, han får stå på balkongbordet och sen borstas han. massa päls, men han fäller extremt just nu, så det är nog skönt för honom att bli borstad. han kurrar och pratar iallafall (:

ikväll ska jag bara ta det lugnt. läsa bok, slappna av, dricka te, spela gitarr.. känner mig extremt stressad hela tiden och det är inte bra. jag ska varva ner nu och strukturera upp min tid bättre. japp!

nu blir det dusch och fixa till mig, sen sticker jag och jobbar. jag ska sitta barnvakt åt julius (: sen hem, middag och ja, mys!

vi hörs senare. ha en jättemysig dag! puss&kram.



saknar min my <3



Kommentarer
Postat av: Sofie

Gud så fin blogg du har, underbara bilder :) Älskar speciellt dem på din katt! Roligt att titta på!

2010-08-17 @ 19:48:54
URL: http://kloffie.blogg.se/
Postat av: Mysan

och jag saknar min fanny<3

2010-08-19 @ 00:36:52
URL: http://eyewitness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback