utvilad

hej hopp! vaknade utvilad vid nio, jätteskönt. innan klockan ringde också (: jag har vaknat mycket i natt, ny madrass och ovant. men helt klart en förbättring! tycker redan om tempurmadrassen massa! var hos naprapaten och gick igenom undersökning av ryggen. blir x antal besök, ska bli skönt. har så ont ): molnar i ryggen och höften. koterna i ryggraden har tryckts ihop efter krocken men han vågade inte rätta till det nu, ska dit om en vecka igen. fått övningar också (: morgon och kväll.

vi åt frukost när vi kom hem och har även hämtat ut handtagen till köksluckorna. kommer bli så fint så fint. min mormor kommer på middag den 14:de så innan dess ska köket vara klart. bra med besök :P så man får tummen ur.

ska snart till mamma och umgås, blir kvar där ikväll och sover över, sen imorgon åker jag hem igen på dagen. sen tillbaka hit hem igen och sen tillbaka igen på kvällen. ska ha massa myskvällar och ja, jag gillar inte att vara ensam hemma så mycket så umgänge är bra! ikväll blir det sista wallanderfilmen och en stor kopp te, tända ljus och mysdress!

hoppas ni mår bra idag och att dagen blir till det bästa! (: vi hörs imorgon! massa kramar!







invigde nya tallrikarna, tycker om dom jättemycket (:



Kommentarer
Postat av: Doris

Superfina tallrikar! Fast jag är nog mer förtjust i skedarna <3

2010-08-06 @ 13:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback