God kväll

god kväll (: har varit lite bloggtorka idag.. för att blogg.se har strulat. men nu så. jag och älsklingen har verkligen haft en slappdag idag, riktigt skönt. han är förkyld, börjar bli kryare nu dock, hjälpte nog att vara hemma och mysa (; har gjort massa nödvändigheter, bockat av massa på to-do-listan och legat och gosat i sängen, sen tog jag en promenad ner till grillen och köpte varsinn kebabtallrik. sen har vi duschat, och haft lite hemmaspa, supermysigt :D gjorde varsinn fotmask/peeling och fotbad. jättelena fötter har vi nu. jag har fått världens finaste teckning som sebastian målade när jag satt och läste "blossom" hon har en bra måbra tidning! vi har tänt massa ljus och bara haft mysdag idag som sagt, åh skönt! men imorgon blir det lite mer aktivt, sebastians tjejkompisar kommer upp från gbg och ska bo här i helgen, så vi ska städa lite, vi hinner inte sånt när vi ska pussas och mysa hela tiden :P men imorgon ska vi.. heh. men nu blir det film i sängen med chips och massa kramar (; livet är allt bra härligt.

igår när sebastian hämtade mig vid bussen när jag kom upp från skåne så sprang jag fram till honom han lyfte upp mig och vi pussades massa massa. åh! saknat honom så jävla mycket. två dagar ifrån varandra var olidligt :P behöver sitta ihop vi två för att må bra. och jag är så lycklig. han är den bästa av dom bästa och helt underbart udnerbart bra! vad jag älskar dig älskling <3 åkte hem med bilen och gick och handlade tacos, åt och hade det bra! (:

i helgen blir det som sagt tjejbesök och julklappsshopping i stan och så. vi får se vad dom vill hitta på (: hoppas att ni haft en bra dag! lovar att vi hörs mer imorgon, dumma blogg ): ska gå och mysa med sebastian nu. han ligger i mitt knä och tittar på min mage och smeker den och är gosig. aw, charmtrollet! och jag lovar att bloggen inte bara ska handla om hur kär jag är (; ska variera mig lite. men det är väl så antar jag, när man är riktigt kär!

massa massa kramar och pussar!



måste bara visa den här gulliga bilden, susie jag är så himla glad att du finns i mitt liv igen <3 du är världens bästa!



Kommentarer
Postat av: Susie

aww <3 Din lycka är min lycka. Nu ska den bestå! Kärlek!

2010-12-17 @ 03:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback