kärlek pumpar ut i hela kroppen

gårdagen blev underbart fin. jag går runt på små rosa moln och det hettar i ansiket, vet inte vad det är med mig. det bara sprätter i kroppen på mig. det blev god middag med tända ljus och vin, mysmusik, prat om både lättsamma och djupa saker. kramar tårar och förståelse, skratt och varmaste leéndena jag någonsin skådad. jag har hittat en människa som ser mig, för mig och älskar mig djupt, högt och ärligt. som håller om mig och bryr sig helhjärtat. som älskar mina brister och avgudar min spontanitet, värme och energi. lycka på hög nivå. du är allt och mycket mer! allt elände bara rinner av mig. det känns som jag aldrig någonsin har mått dåligt. allt bara försvann. 194 cm kärlek. bredaxlad. vacker. ett leénde som bränner fast i hjärtat. bruna ögon som tittar rakt in i själen på mig. kreativ. social. vänder allt negativt till någonting positiv. ser möjligheter i allt. målmedveten. öppensinnad. odömmande. en värme som strålar ut och gör hela rummet varmt. en kropp som är det vackraste jag sett. en omtänksammare människa går aldrig att hitta. spontan, glad, fylld av energi. lik mig. avgudar mig. är stolt över mig. precis som jag är över honom. älskade älskade hjärtat. du har varit så nära men ändå så himla långt bort. första gången såg jag dig när vi var 12 år. du har alltid varit så snäll, så varm mot mig, som en sån där film som man har i tankarna flera dagar efter man sett den. så har det alltid varit med dig. vi känner varandra, men ändå är allt så pirrigt, nytt och vackert. att din syster är en av mina bästa vänner och att din familj är helt underbara känns inte fel det heller. jag älskar dom! att få ligga och bli smekt på kinden av dig medans vi tittar in i varandras ögon med "im still here", den känslan du ger mig i kroppen och själen, det är obeskrivligt. magiskt! jag älskar dig så himla mycket! sebastian cobert. du är mitt allt!





Kommentarer
Postat av: Tessan

Hej gumman!

Har du redan träffat en ny? :S

Det var ju inte alls så länge sen som du berättade att du och Alexander skulle skiljas.

Och jag som trodde att allt var så bra mellan er och att du skrev att du mådde så himla bra med honom. Jag har kanske inget med det att göra, men jag bara undrar. :)

Jag trodde att du och Alexander skulle hitta tillbaks till varann efter att ni hade varit ifrån varann i 6 månader.

Puss

2010-12-02 @ 15:27:46
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Johannas ordsamling

Hjärtat, jag blir så glad av att läsa att du mår bra. Du verkar sprudlande och full av energi. Skulle vilja ses och prata om allt som hänt sen sist (och sist, det var allt för längesen!). Det vore så kul om du hade möjlighet att komma och hälsa på mig här i Kristiansand, en mysig och fin stad som rymmer mängder av fina platser.



Puss & Kram <3

2010-12-02 @ 15:29:55
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: ann

va?? är ni ett par?

2010-12-02 @ 16:30:09
Postat av: Ia

Fanny, gumman.

Är så glad för din skull, din lycka smittar av sig. Sitter här på hotellet i Thailand och gluttar igenom din blogg. Har tagit en promenad på stranden och filosoferat... Man mår bra i själen av att vara här, och någonstans bland sandkorn, solstrålar och snäckor ska jag nog kunna finna mig själv.

Tänker på dig.

Puss <3

2010-12-03 @ 03:14:19
Postat av: ME

Fanny - grattis! Man ska vara med den man är kär i, det har jag alltid sagt. Fortsätt med ditt liv precis som du lever det. Kram

2010-12-03 @ 10:09:03
Postat av: Jennica

Åh, gumman! Va glad du verkar, underbart! <3 Men du, vi måste prata i telefon snart för ärligt talat fattar jag ingenting.. vilket säkert är meningen också med ditt hemlighetsmakeri haha ;) Men måste pratas iaf, saknar dig hjärtat! PUSS

2010-12-03 @ 18:30:16
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Lisa

Oj, han är väldigt lik din fd man. Lycka till!

2010-12-03 @ 20:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback