lördagsmysfrukost

precis ätit mysig frukost med sebastian. myspys! det blev äggröra stekt bacon, juice och stor kopp te. tända ljus och varsinn morgonrock. lördagsseg. låg och drog oss länge och tittade klart på "case 39" och sen lagade vi frukost ihop! idag ska vi kolla på hus. det är jättemysigt. gulligt. ligger bra till och har två våningar. två gamla vackra kakelugnar och en vit sliten gammal vriden trätrappa. huset har verkligen charm!

igår var jag och mamma på julkonsert i globen, satt och nästan hoppade på stolarna. vi satt mindre än 20 meter till scen och såg hur bra som helst (; den var fylld av värme och glädje, jag bara älskar mark levengood. :D sen mötte vi upp mammas kompis och hennes son och åkte hem, sa hej då, gick med snabba steg med mina gummistövlar och nya svarta fodralklänning till krogen. väl inne gick jag till baren, beställde en öl och letade upp familjen cobert. jag och sebastian tokdansade och myste. träffade hans översociala jättetrevliga vänner. (: pratade med hans mamma och pappa. hans pappa kramdes om mig och sa att han älskar mig (; då har man banne mig gjort ett bra intryck! vi hade jättekul hur som helst. dansade allihopa, träffade marie. ska ta en fika någon dag! sen gick jag, sebastian och hans två kompisar hem till s och fikade och lyssnade på musik. skulle bara blivit en kaffe, men blev ist att siste man gick hem vid tre snåret. somnade vid 05 och vaknade vid nio. lite småseg..

tycker det är jättejätte trist att några såklart anonyma är så negativa. ni har ingen som helst aning om vad som hände det sista året med alexander. och av respekt för oss båda så tänker jag inte heller gå in på det. men bara TÄNK om det hänt någonting. och så sitter ni, på andra sidan av era skärmar och dömmer som inte ens vet hela historien.. skrämmande tycker jag. hur man kan tycka och tänka så mycket utan att ens ha ett endaste litet hum om verkligheten. självklart har alla en rätt till en åsikt, men snälla rara ni, behåll dom för er själva. för jag gör det som känns bra för mig, och tror ni på fullaste allvar att jag skulle ändra uppfattning om mina val i livet för att personer som inte ens vågar stå för vilka de är säger att jag gör fel val..? svaret på den frågan är nej. nej gott folk, jag har aldrig gått en väg som alla andra valde, jag har alltid gått och går på den vägen som passar mig bäst. hur ska man kunna bli lycklig på riktigt om man lever i ett destruktivt förhållande och uppepå det bara lyssnar på alla andras åsikter? jag vägrar må dåligt i en relation, man lever bara en gång och då vill man väl leva med någon som vill vara med en och som uppskattar en. det vill jag iallafall. jag tappar helt ärligt lusten till att blogga. jag är en männsika som väldigt ofta sätter andra framför mig själv, och när man för en gångs skull gör någonting för sig själv, då är man mean. så jag hoppas att ni håller era dömmande kommentarer för er själva.. tack.

ska hoppa in i duschen, göra mig iordning och sen åka och titta på ett sekelshiftshus från 30 talet! puss på er (:





Kommentarer
Postat av: jessica

Förstår att det är trist! Det är ju ingen som vet nått förutom du själv. Skit i alla negativa nyfikna människor!

Nu kanske inte du bryr dig om min åsikt, men jag vill ändå dela med mig av den :)

Jag tycker att det är underbart att du är kär och glad! Finns det nått finare? Huvudsaken är att du är lycklig och visar respekt gentemot din omgivning!

Lycka till, jag tror på dig!

Kramar

2010-12-04 @ 12:23:09
Postat av: Susie

Du gör helt rätt i som följer ditt hjärta! För i hjärtat sitter lyckan <3

2010-12-04 @ 13:18:51
Postat av: Rebecca

Sekelskifteshus från 30-talet? ;) Ser fint ut! Här är kakelugnarna tyvärr utrivna sedan länge så jag blir så aaaaavis.



Folk har en tendens att bli så elaka när de gömmer sig bakom en skärm. Det är lätt att säga att man inte ska bry sig, desto svårare att faktiskt inte ta åt sig. Det handlar nog mest om missunnsamhet eller kanske rentav om brist på något bättre att göra om dagarna. Sköt om dig och fortsätt göra det som känns rätt för dig. Man ska lita på magkänslan! :)

2010-12-04 @ 13:26:54
URL: http://akadia.blogg.se/
Postat av: Fangirl

Utan att veta någonting om verkligheten är jag glad att du är glad, och du fortsätter att inspirera mig att göra det bästa av mitt liv. Såklart har man de närmsta för att kunna utbyta tankar och inte bara få medhåll vad man än gör, men det är mycket märkligt hur folk bakom skärmar och "anonymitet" inte kan glädjas åt andras lycka och vara tacksamma för de delar av någon annans liv de får ta del av utan att egentligen behöva ge någonting av sig själva tillbaka. Jag älskar hur du fortsätter att sprida glädje och glittrande leenden omkring dig, trots att du säkert haft en fruktansvärt jobbigt år. Du ger så mycket att det är svårt att förstå hur någon kan kan kräva än mer eller missunna dig någonting. Umgås och fortsätt hålla kontakten med folk som får dig att må bra, och lägg så lite energi som möjligt på "trollen".. Som du själv brukar skriva, livet är för kort för någonting annat.



All lycka från tjejen med mejlen

2010-12-04 @ 14:11:37
Postat av: Doris

Folk reagerar ju, bakom sin skärm på den bild du ger dem. Och den var väldigt lyckligt gift kvinna till plötsligt - nu har jag en ny. De (vi) får ju, en begränsad bild. Vilket eg inte borde vara ett problem eftersom DU är lycklig och det vore vansinne att strunta i att vara med någon som gör dig så lycklig i vilket fall!



Bara du är sann mot dig, vilket jag tror du är, så tycker jag du kan strunta i elaka bitterkommentarer. Det är nog mycket avundsjuka och missunnsamhet tyvärr som döljer sig där.



Ta hand om dig!

2010-12-04 @ 19:48:38
Postat av: Annica - mamma till Elias

Självklart ska du följa ditt hjärta, det är endast du som vet vad du vill och ingen kan säga någonting annat. Livet är för kort för att kastas bort och man kan inte leva i ett olyckligt förhållande.



Jag är iaf glad för din skull, det finns inget bättre än att vara nykär

2010-12-05 @ 00:08:05
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Johannas ordsamling

Fortsätt följ ditt hjärta gumman, de som inte vågar stå upp för sina ord - de är bara avundsjuka, missunsamma. Du är värd att vara lycklig, och jag blir glad av att läsa hur lycklig du är!



Ska ni köpa hus?

Nu blev jag otroligt nyfiken!



Kan du inte lägga till mig på msn? [email protected],

saknar att prata med dig.



Love! <3

2010-12-05 @ 12:19:10
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Huset ser jättecharmigt ut på bilderna! :)

2010-12-06 @ 13:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback