lösenordskyddad

trist men sant, bestämde mig igår för att lösenordsskydda bloggen om det var en till negativ kommentar. så nu blir det lösenord på bloggen, ni som vill ha tillgång till bloggen är ni som brukar höra av er via mejl och kommentarer, såklart inte ni som är bittra (; men ni andra! mejla mig! ni hittar kontaktkuvertet vid det rosa lilla kuvertet! påminner i några dagar, sen låser jag bloggen och antagligen kommer jag aldrig mer öppa upp den, jag är trött på att må dåligt. jag vill må bra och det är mitt eget ansvar att må bra.. såå.

idag har jag och alle setts, no hard feelings där inte (: vi har alltid trivts ihop och jag är glad att vi är vänner. knasigt egentligen att några läsare är bittrare än han. hur som helst, vi gick igenom lite papper, pratade, åkte till länna och lämnade tillbaka hans inköpa fjällrävenjacka som var för stor. och imorgon blir det fika i stan. imorgon hade vi vart tillsammans i 4,5 år. grattis gubben!

jag och mamma har bakat lussebullar ikväll mys. och när jag kom hem till sebastian så storstädade vi. kul med hög musik och massa dansade medans (; han har precis gjort fotbad till mig. så myspysigt :D <3

hoppas ni har en jättemysig kväll (: glöm inte mejla ni som vill fortsätta läsa som sagt! pus&kram (:



älskling <3 tycker han är lik brad pitt ^^




Kommentarer
Postat av: Jennica

Skönt att ni kan va vänner gumman!



Jag vill såklart läsa din blogg, så jag mailar ;)



Och jaa när du säger det, lite lik Brad Pitt är han faktiskt på iaf denna bild :) hihi, en riktig hunk med andra ord ;)



puss

2010-12-06 @ 08:25:54
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Marielle

Fanny jag vill såklart läsa din blogg och jag tycker det är så synd att folk ska slänga skit på andra. Att du ska behöva skydda din blogg och kanske gå miste om fler nya läsare pga dem negativa människorna. Jag hittar inte det rosa lilla kuvertet du pratar om som man ska mejla till så jag lämna min mail till dig att ge lösenordet till.

[email protected]. Hoppas det nu är com annars är det SEhihi.

2010-12-06 @ 14:27:45
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback