lussebullbak och tapas

vilken underbar dag det varit idag. i allafall inne från. riktigt kallt det var idag. vi tog oss till huset kommunalt och det var inte så varmt nej. usch och fy. men all snö och med den strålande solen och gå hand i hand var himla vackert och mystigt! det bubblar i hela kroppen på mig när du tittar på mig ♥ huset var helt underbart. charmigt och vackert. jag älskar trappan, älskar kakelugnarna, älskar mysiga känslan älskar allt. det bästa är väl att det bara kostar 890.000 kr. så det blir inte mycket i lån. huset ligger precis vid en stor skog, och ganska nära vattnet. och inte alls långt ifrån stan. ja, det kändes bra mycket bra! vi var dom enda som dök upp på visningen så det blir antagligen ingen budgivning heller! :D ja det var helt underbart vackert!
vi har precis varit på affären och shoppat ingredienser till lussebullsbak mums! (: så det ska vi sätta fart med nu, håller bara på att tina upp lite. var hemma och fikade och kröp upp under en filt tillsammans i soffan, tände massa ljus och drack te. Har hämtat min vinterjacka och uggs, mys! så nu slipper jag frysa! (:
ikväll blir det tapasmiddag på söder, ska bli jättemysigt! jag älskar det stället! men har inte bord förens senare så innan blir det baka! :D vi hörs senare, eller imorgon, ta hand om er och ha en supermysig kväll nu (:
Puss&kram.


Kommentarer
Postat av: Jennica

Hihi, "bara" 890.000 ;) Det är vad husen kostar här typ :) Hur blire med nya lägenheten då? Puss

2010-12-04 @ 17:37:25
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback