1 december 2010

det är verkligen mysigt. allt känns bra, allt är varm, inte kallt längre, jag mår underbart. sitter med tända ljus omkring mig, och en stor kopp te. vaknade vid sex, har vänt tillbaka på dygnet, riktigt skönt. nu är dagarna längre men nätterna kortare. tror man behöver mindre sömn när man är harmonisk i själen. älskade liv <3 tittade på årets första julkalender. jag tycker den verkar vara bra! (:
middag hos underbara familjen cobert igår. vad jag saknat dom! känt sebastian i 12 år, vi lärde känna varandra på komfimationen små vi var då (; sen gick vi i källbrink skolan tillsammans, där lärde jag känna hans lillasyster helena. go och glad. och min bästa vän länge innan vi tappade kontakten. alla i den familjen är så glada, varma och positiva. man kan inte annat än att bli glad själv! åt, skrattade och myste. mycket trevligt vill jag lova! ska på middag där igen på torsdag. helena har två helt underbart mysiga barn. jag och elsa hade kul igår och gick och "handlade" femtioåtta ggr (;
sen blev det film mys, såg grinchen och gosade i sängen. längtar verkligen efter soffa! fast säng går bra det med ^^ ska bestämma exakt vad det blir för möbler så det går fort sen när pengarna kommit in på kontot. vitt, svart, grått och stilrent, och massa mysiga detaljer. jag är såld på ljusslingor. :D och massa gosiga kuddar i soffan också. mm.
ska äta upp mina mackor och sen duscha, helena kommer och hämtar mig när hon lämnat elsa på dagis. så ska vi tapetsera i albins rum, blir nog en heldag (: och någon fika hinner vi nog med också!
igår umgicks jag med min mamma också. det var mysigt att sitta och prata på café och så. jag älskar min mamma <3 så glad att vi ska fira julen ihop hon och jag. det måste vara den fösta julen när det bara är hon och jag. så tråkigt att alla gled isär när gammel morfar och gammel mormor gick bort. varför kan inte alla bara inse att julen är till för förlåtelse (; eller varför ens hänga upp sig? man lever bara en gång. känner nog ingen som är mer förlåtande och kortsint än jag ^^ tror man mår väldigt dåligt av att gå runt och vara bitter konstans. :/ hur som helst så har vi lovat varandra att ha den mysigaste julen och det ska vi se till så att vi har också <3 mamma och jag (; men hela december blir mysigt!
ha en jättebra dag nu! och var rädda om er <3 massa kramar!!
saknar dig gumman ): har alltid så mysigt med dig <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback