på väg hem till storstaden.

jag är nog den största toffeln av dom alla. och min pojkvän är ännu värre. eller så delar vi första plats på tofflighet. vi är så gulliga så (; får söta sms när jag sitter här på bussen och susar förbi ett vackert snövitt landskap. "jag är tokigt galet kär i dig!!!" han är så underbar min skatt. så lycklig, vår kärlek når en helt annan dimension, känns som man går på glada partydroger dygnet runt när man har sebastian i sitt liv. han gör mig lycklig på djupet. jag älskar honom så himla mycket. saknar honom nära mig. åker hem fyra dagar tidigare. can't help it. behöver varandra. att vara utan varandra sägs vara nyttigt, vi lider bara. behöver dig älskling! du är mitt liv <3 när jag har dig har jag allt jag behöver. lycka på hög nivå! <3 önskar att varenda människa fick uppleva det jag upplever med honom. få må bra in i benmärgen, få sväva några cm över marken, få känna trygghet, samhörighet, kärlek och ömhet. älskar det, älskar allt, älskar dig, älskar oss, älskar vårt liv <3 åh! han skriker ut sin kärlek till alla, han ser mig, han är fantastisk. han har inga inrutade beteénden, är han kär då ger han allt. och jag är så jävla lycklig med honom!!! tokkär! åh sprall i kroppen!!!
ikväll blir det massa gos med älsklingen, inga planer mer än att vara med varandra. titta på film i sängen och bara vara nära. närvarande. viska vackra ord i ögat och titta djupt in i ögonen. mys! och sen ska vi planera lite för huset och renovering och budget osv osv. vi kommer få ut över 300.000 tillsammans när vi fått pengar för våra lägenheter. köksrenovering, badrumsrenovering, köpa nya möbler och lite annat smått och gott. åh längtar! <3
nu blir det O.C och vila, sitter inlindad i min fjällräven dunjacka och myser. somnar om vart annat. så skönt. blev inte mycket sova inatt, typ 1,5 timme, vi var uppe, öppnade julklappar och hade skoj ist, sova kan man ju göra en annan dag ^^
blev så himla glad för att lanna hörde av sig, mamma till några barn jag passar i mellan åt. hon är helt underbar, vi fastnade verkligen för varandra. vi ska gå ut och käka på restaurang och gå på teater, hon är skådespelerska, var med i "himlen är oskyldigt blå" som går på bio nu. ska bli så himla mysigt! vi har haft djupa samtal, förstår varandra och mår bra i varandras sällskap! att hon är 36 år stör mig inte alls, hon är lika fin iallafall. jag har vänner i alla möjliga olika åldrar, ja christoffer oregan som jobbar på tv och är min vän är ju faktiskt 40 år ;) det ska hur som helst bli superkul. längtar!!
ta hand om er nu. massa kärlek. er fanny.



Kommentarer
Postat av: Jennica

Se upp bara så det inte blir som för mig, det önskar jag ingen. Att vara så beroende att man inte ens kan sova utan sin sambo i en natt... hua, vilket tråkigt liv man får.



Hoppas du mår bra iaf hjärtat! saknar dina kommentarer... puss!

2010-12-15 @ 15:02:58
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Ska bli väldigt spännande ett se när ni sätter igång med att renovera :)

2010-12-15 @ 20:44:41
Postat av: Susie

Hihi, TUR att båda är jämnlika tofflar, annars blir det trubbel i paradiset, men nu är det bara käääärlek <3

2010-12-16 @ 15:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback