ringarna har kommit

det är så himla mycket att planera och fixa och dona med nu innan bröllopet så det blir svårt att sitta här ): ända gången jag sitter här är när vi letar hur för fullt. och ja nu kände jag väl att det var på tiden att blogga lite också (; vi hade verkligen en mysig månadsdag. det känns helt sjukt att vi bara varit tillsammans i en månad. tiden har verkligen gått fort. men ändå så långsamt. njutit av varje sekund tillsammans. mys! vi lagade och åt tre rätters igår under flera timmar, inget stress direkt (: åt förrätten runt åtta, blev en rostad macka med gräddfil, rödlök och svart kaviar, satt och myste länge och åt, sen blev det laga varmrätten, marinerad rostas, potatisgratäng, vitlökssmör och en stor sallad med massa gott i (; myste med massa levande ljus, gosande och lugn och ro. tittade på en halv film medans vi väntade på vår efterrätt som blev vit choklad mousse med hallon. riktigt gott. åt efterrätten i sängen medans vi kollade klart på filmen (: sen somnade sebastian, och jag gjorde mig iordning.. väckte honom och sen somnade vi tillsammans <3 en riktigt bra och lyckad månadsdag. <3 jag älskar dig älsklingen min!! tack för den här mysiga bästa finaste månaden, och många månader och år ska det bli. <3

idag har det varit bröllopsplanering hela dagen och kvällen, vår toastmaster gick för en timme sen. han har varit här och planerat i 4 timmar med oss (: har ett schema på hela eftermiddagen och kvällen och allt inplanerat. han är så seriös och tar verkligen uppdraget på allvar, känns jättekul. det här kommer bli toppen! (: ett mysigt, intimt, varmt bröllop precis som vi vill ha det. på kvällen efter bröllopsmiddagen kör vi på överraskning och bål till dansen. vi kom fram till att alla som kommer tycker om att dansa så det blir nog bra (; kommer bli toppen, längtar jättemycket! sen tog vi en promenad till hans föräldrar och åt middag, thai kyckling soppa med vitlöksbröd och vitt vin. pratade bordsplacering och dekoration till bordet osv osv. sen tog vi en promenad hem också. så glad för nya jackan. älskar den! varm och gosig (:

idag kom ringarna också. vi är så himla himla nöjda. borstade i silver, egen designade och handgjorda av en man som gjorde sitt första smycke när han var 12 år. han har verkligen gjort ett bra jobb. och att vi valde att ha namnen på utsidan och datumen på insidan känns jättebra,. fin fina! mycket glada över dom! (: jag har en diamant i min. lagom. inte överdrivet och precis en lagom flådig fannyring. älskar den! förresten har vi kommit överrens om vart vi ska åka på bröllopsresan också.. det blir inget mindre än TOKIO!!! har alltid velat åka dit. ska bli så himla coolt. ser extremt vackert ut på alla bilder man hittar på nätet. whiii.

nu ska vi göra oss iordning och krypa ner i sängen och mysa! är lite trött. imorgon ska jag börja sy min bröllopsklänning och sebastian ska iväg och kolla smoking som han ska ha på bröllopet. så det blir ännu en fixar dag med bröllop och sånt. ska åka iväg på kvällen och åka pulka i upplyst skidbacke tillsammans jag och älsklingen ska bli supermys! älskar snö aktiviteter (; busa i snön måste ju vara en av de roligaste sakerna som finns (;

jag hoppas ni mår jättebra och har haft en bra dag och kväll. ska bli mycket intressant att se hur det går med tyllkjolen imorogn, jag har aldrig sytt en stooor fluffig tyllkjol innan (; men sebastian kan sy och har lovat mig att han ska hjälpa mig och mamma om det går åt helvete (; hoppas inte. hehe.

vi hörs imorgon. sov så jättegott. puss&kram!













Kommentarer
Postat av: Alexandra

Gud så kul att ni sk agifta er!grattis!Och såklart så önskar jag er ett gott nytt år!

2010-12-30 @ 15:31:40
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback