sleepy

jag är så himla himla trött, känns som armarna är gjorda av bly ^^ ska ta en glöggfika innan sängdax och sen blir det sovmorgon imorgon. jisses vad trött jag är. tror minsann att det kan vara åksjukepillrena. dom blir man dåsig av. somnade på bussen och vaknade med nackspärr och saknad. jag vill hem till min älskling :'(

imorgon ska vi till köpenhamn och julshoppa och titta på julmarknad, julmysa helt enkelt (: ska bli superkul att åka till danmark. var ett tag sen jag var där. tänk att det ligger så himla nära här också.

nee, jag får blogga mer imorgon, trött jäsp, somnar snart. nu blir det glögg, och tända ljus. älskling, du borde verkligen vara här. saknar dig varje sekund ):



min skrynkliga harry <3



Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Men lite mysigt att träffa katterna igen? :)

2010-12-14 @ 10:22:24
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Fangirl

Tur att ni snart flyttar till ert hus så att ni får vara tillsammans mer. Är man sådär kär brukar det kännas nästan onaturligt att vara i från varandra, right?



Ville tala om att jag fick ditt mejl med lösenordet och tackar och bockar för att jag får fortsätta läsa.



Och som vanligt; hatten av för din otroliga förmåga att se något positivt i allting och att ha kommit på fötter så fort efter separationen. Det är då sjuttsingen inte många som hade klarat det. Synd att jag inte har Facebook för jag hade gärna pratat med dig mer. Du är lite av min hjälte ju.

2010-12-14 @ 14:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback