spontan fika

god kväll vänner! hoppas ni haft en jättebra dag och kväll. jag och sebastian har haft fika besök av jättegosig farmor och farfar. vi släppte bomb efter bomb hehe, och vi trodde väl att dom skulle slå bak ut typ (; har hört att dom ska vara konservativa. haha. vilken underbar reaktion, helt underbara och varma och positiva människor. blev så glad av dom, sitter och ler när jag skriver. ja man fastnar verkligen för vissa människor och dom fastnade jag verkligen för. det blir bara bättre och bättre. hans familj är helt underbara och nu släkten med. ingen är gladare än jag. har alltid velat ha en stor mysig glad varm familj att umgås med ♥ dom är iallafall jätteglada för oss och det syntes.

vi har precis ätit middag tillsammans, blev lite sent, jag hade föreställt mig typ en kebab på grillen.. men nej då, sebastian hade andra planer, det blev kyckling i ugn med färsk chili och kryddor, friterade pommes och någon god sås som jag inte minns namnet på. tända ljus och massa mys. kan knappt titta på varandra. helt galet nerkärad. varm hela tiden. svävar några centimeter över marken. och innan maten låg vi på sängen, ingen har sagt så vackra saker till mig förut någonsin. jag har aldrig haft en djupare ögonkontakt med en annan männsika innan, hjärtat bultade hårt när han förklarade vad han känner för mig. alltså. jag är tokigt kär. helt förlorad. helt förtrollad. han är magisk! UNDERBAR!!! och han är min. det smakar sött på läpparna när han kysser mig, det går en varm stöt igenom kroppen när han tittar på mig, och när han lyfter upp mig och snurrar runt med mig, skapar han trygghet i bröstet på mig som är obeskrivlig. eternity. fråghade varför han är så underbar.. "är jag verkligen värd dig.. är jag värd det här" och hans svar blev "efter allt du gått igenom, allt du stått ut med så är du den människa som är värd det mest i hela världen, jag ska göra dig trygg på riktigt, få dig att alltid känna dig speciell och älskad, vacker om omtyckt.." människan har skapat trygghet i hela kroppen på mig på en par sekunder, aldrig förut har jag känt mig så uppskattad, behövd och älskad, så sedd. han ser MIG. jag är så lycklig. ni anar inte!

ska strax krypa ner. imorgon ska jag till mamma och äta frukost, sen ska vi in till stan och titta på julskyltningen i NK's skylt fönster, titta på julklappar och fika. ska bli jättemysigt! sen möter sebastian upp mig så ska vi åka till helena och fika hemma hos henne, ska bli jättemys det med (; och på kvällen ska vi hem tills hans föräldrar och äta middag också supermys (; heh.

jag hoppas ni sover så gott sen och drömmer sött. jag är inte så trött, men det är mysigt att ligga med huvudet på hans bröst och höra hans hjärta slår och känna hans andning. så fridfull och lugn och avslappad. gud vad jag ser upp till den här människan. perfektion i en och samma människa. han gör mig komplett.

sov gott som sagt, må väl, ta hand om er, och tänk på tre saker ni uppskattar i ert liv ikväll innan ni ska sova. puss&kram <3



här kommer man upp till andra våningen i huset. jag älskar det. älskar att jag får bo ihop med dig där älskling <3



Kommentarer
Postat av: Jennica

Du är SÅÅÅ värd allt som händer dig nu gumman, SÅ VÄRD!!! <3

2010-12-09 @ 23:28:24
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Vad fint huset ser ut, verkligen jättecharmigt!

2010-12-10 @ 11:37:48
Postat av: Marielle

Jag känner verkligen den nykära känslan i magen och bultande hjärtat när du beskriver så oerhört bra. Å tänk om man kunde få tillbaka den känslan exakt lika igen.

2010-12-10 @ 13:48:27
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Doris

Åh! Du beskriver kärleken så himla vackert, det låter så sjukt underbart, som en dröm! Ser fram emot ett själv uppleva detigen:)

2010-12-12 @ 14:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback