vi två blir en.

var hemma hos familjen cobert igår och åt jättegod middag, mums. fikade och myste framför öppna brasan och planerade för viktiga fina datum. sebastian har friat till mig, friat på riktigt så himla romantiskt. den 1 december fick han tårarna att spruta på mig och ni kan säkert gissa vad jag sa...? (; den 31 december förlovar vi oss. det blir ett litet bröllop i lida kyrka så småningom, så vackert. istället för altartavla så är det bara panorama fönster ut över vattnet. bara dom allra närmaste. jennica min kära vän som jag lärde känna via bloggen ska fotografera under bröllopet. det kommer bli ett vinterbröllop när det är mörkt ute, med tusentals marchaller utanför kyrkan. prästen som viger oss..? självklart vår gamla konfirmations präst som vi blev konfirmerade av när vi var 12 år. honom träffade vi i kyrkan när vi var och tittade på julkonserten, han är så glad för oss. jag vi är jätteglada att han ska viga oss!

våra ringar är handgjorda jättevackra i bostat silver, ingen av oss tycker om guld, och silver kändes så självklart, hans är helt slät och min är slät med en diamant som sitter djupt. på insidan kommer våra datum stå, vi ska ta med frieri datumet och datumet när vi gifter oss. på utsidan av ringarna står våra namn i djupgravering. sebastian på min och fanny på hans.. såklart (; längtar tills dom kommer ♥

idag köpte jag 20 meter vitt tyll och massa andra tillbehör. min brudklänning ska jag och mamma sy. den kommer bli så himla vacker och söt. och så himla mig! ska lägga ner massa kärlek och tid på detaljerna. jag ska ha en brudkrona på huvudet och korkskruvar, den enorma tyllkjolen kommer gå strax över knäna och vara jätteutstående, sen blir det ett korsettliv utan armar. kjolen kommer börja strax under brösten. elsa helenas dotter ska vara brudnäbb och gå och strö ut vita rosenblad framför mig. brudbukett..? vita rosor. alt. någonting lite enklare. vi vill ha ett varmt, intimt, mysigt bröllop, där vi inte glömmer bort varandra i all planering. där vi står i fokus och inte allt pyssel runt omkring.

middagen ska vi ha hemma hos sebastians föräldrar, vi blir ett 20-tal gäster. långbord med vita linnedukar framför en varm mysig brasa. med vitt brudtyll vita ljusslingor och kristaller i vitt på bordet, stora vita tallrikar, silver detaljer och en jättebra kock som kommer och lagar maten. det blir bufé så folk får röra sig lite och inte somnar. gullig bröllopstårta i vitt och silver och fyrverkerier vid brudskålen innan vi går in och myser och äter. hotellnatten är bokad på myshotell med spa. massage får vi dagen innan. all fokus på kärleken. no stress. jag älskar dig sebastian cobert. im almost mrs cobert.



här är brudkronan som kommer pryda mitt huvud. handgjord av en jätteduktig kvinna!






Kommentarer
Postat av: Ulrika

Grattis! :)

2010-12-22 @ 16:04:41
Postat av: Anonym

SÅ himla roligt! Du är värd all lycka i hela världen Fanny och att du lyssnar på ditt hjärta och följer dina drömmar, det beundar jag! <3 STOR kram

2010-12-22 @ 16:15:20
Postat av: Susie

Åh sött! Din klänning låter precis som den jag ska gifta mig i :D

2010-12-22 @ 20:58:01
Postat av: Linn

Åh grattis! Så underbart! Kram från Luleå :)

2010-12-22 @ 22:28:17
Postat av: hea foto

Åhhhh så roligt, jättegratis till er <3

Blir så väldarns glad för er skull, det är verkligen er tur nu :)

2010-12-23 @ 00:20:17
URL: http://healina.blogg.se/
Postat av: jessica

Grattisgrattis!

2010-12-23 @ 00:39:10
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

hej gumman! har ni bestämt datum än? så jag vet om jag kan. men ska ni gifta er i mörkret? svårt att fota då ju :S hör av dig! måste ju kolla med min käre sambo med så vi har sovplats hos hans syskon osv. puss!

2010-12-23 @ 00:44:56
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Åh, har lite ångest nu.. känns ju inge bra att ta på sig ett jobb jag inte vet om jag hanterar.. har ju varken utrustning eller kunskap för att fota i bäcksvart mörker... har liksom inte kommit till den delen av fotograferingen ännu eftersom det är porträtt jag sysslar med, och det tar man ju när det är ljust :) men som sagt, maila eller något så jag vet vad det är som gäller. puss

2010-12-23 @ 01:22:55
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Åh, grattis! Ska bli roligt att följa eran stora dag och resa genom livet. Du är värd att må bra <3 kramar

2010-12-23 @ 09:39:15
Postat av: Evelina

Men ÅH vad roligt!!! Grattis till förlovningen!

All lycka till er, och en riktigt god jul :-)



Kramar

2010-12-23 @ 22:05:48
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fangirl

Nu har ju alla redan sagt det, men; grattis som sjutton :)

2010-12-26 @ 15:28:13
Postat av: Sandra

Grattis Grattis Grattis på dig tjejen.. Blev så himla glad när jag fick höra detta av en vän som läser din blogg(oftare än mig).



Har inte haft lösenordet o kunnat läsa så vart positivt överraskad när jag märkte att du låst upp :)



Hoppas ni får ett underbart bröllop som ni önskar er.

Många kramar / Sandra

2011-01-04 @ 16:33:44
URL: http://frokenudd.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback